OPINEU/OPINEM.

18. may., 2019

AVI PERQUÈ SOM DE L'ESPANYOL???
Perquè el meu para em va inculcar la passió per uns colors el Blanc i el Blau, perquè som diferents que no millors, perquè jo vaig seguir l'exemple d'ell amb el teu para i els seus germans. Perquè ningú que no sigui perico entendrà el que dic. No guanyem Champions, Uefas, alguna Copa del Rey i celebrem el gol de Coro com si haguéssim guanyat un títol. Perquè tot i això reivindiquem que som un Club modest però molt gran i tenim 119 anys d'història. Perquè el menyspreu de molts ens fa més forts. Avui hem recordat els que ja no hi són. Per això i moltes més coses som de l'Espanyol. Avui som feliços, gaudiu. El que no ho entengui , no serà dels nostres.
AVI PERQUÈ SOM DE L'ESPANYOL: Perquè som la Força d'un sentiment.

Ernest Vilches Rull

3. abr., 2019

 

QUEIXA AL SERVEI D’ATENCIÓ A L’AUDIÈNCIA DE LA CCMA

Benvolguts senyors, ahir dia 2, mentre que tant l’Espanyol com el Girona jugaven els seus respectius partits de la jornada de lliga, contra el Getafe i l’Atlético de Madrid respectivament, vostès oferien a través de Catalunya Ràdio ,les gens imprescindibles entrevistes “avantmatch”, del partit que el F.C. Barcelona havia de jugar a Vila-real. Crec que amb aquest menyspreu als socis i aficionats d’aquests dos equips catalans de primera divisió, vostès un cop més van posar l’emissora pública al servei d’un sol equip, i aquest fet no és, lamentablement, la primera vegada que passa.

Si us plau, no em responguin que ja feien petites connexions amb els partits de l’Espanyol i el del Girona a fi d’informar del minut i resultat, ja que això és el mínim exigible.

Quan entendran vostès que les emissores de la CCMA, com a ens públic que és, ha d’estar al servei de tots els ciutadans de Catalunya, que són qui, via impostos, les paguem i no al servei descarat d’un sol club???

Jordi Príncep

8. mar., 2019

PARLEN LUÍS ENRIQUE I MÍKEL SANJOSÉ

En les darreres hores, el seleccionador espanyol Luís Enrique, ha manifestat el seu desig que la “roja”, jugui un partit al nostre estadi. 

A què ve aquesta petició d’un personatge que mai no va ser ben rebut per l’afició del nostre equip???

Per què el nostre estadi i no el Camp Nou o l’Estadi Lluís Companys de Montjuïc???

Potser és que sabedor de la fractura social, entre unionistes i sobiranistes, que pateix el nostre club, ha fet la petició a fi d’aprofundir aquesta fractura??? 

És molt, molt estrany que l’exjugador del Barça, hagi fet públic aquest desig, quan mai no ha fet el mateix en referència a d’altres estadis.

Només espero que el nostre consell d’administració no caigui en una  trampa que ens faria fer un pas més en el sentit de ser un club que cau simpàtic a l’unionisme i que viu d’esquena als sentiments de més de la meitat de la societat catalana.

Per altra banda el jugador de l’Athlétic Club, contra qui juguem aquest vespre, ha dit envers el judici als presos polítics catalans que se celebra al Tribunal Supremo, que li sembla un disbarat.

Mentrestant encara és l’hora que cap del nostres jugadors s’hi manifesti.

Per què no ho fan??? Potser perquè tenen por. De què??? Potser perquè segueixen ordres del club de no manifestar-s’hi. O el que és pitjor, perquè estan d’acord amb el judici???

 

Jordi Príncep

Barcelona, 8 de març del 2019

5. ene., 2019

Benvolguts, els fem arribar el resultat de l’enquesta realitzada per aquest col·lectiu a través de la xarxa social Twitter, per tal de valorar la incidència que té en la important davallada en el nombre de socis i l’assistència al nostre estadi, el comportament i la mala imatge que ens proporciona determinat grup d’animació.

 

Creiem que el resultat de l’enquesta, els hauria de fer reflexionar envers la relació que manté el club amb aquest grup d’animació i els constants gestos d’aproximació, com el d’utilitzar un estrany i innecessari bilingüisme que ens fa retrocedir als anys 70, quan a Sarrià se saludava al públic assistent amb un “Bona tarda/Buenas tardes”, i s’anunciaven en català els canvis del nostre equip i en castellà els de l’equip visitant.

 

Volen acontentar a tothom, no aconseguiu res més que fer emprenyar l’únic segment de l’afició que pot fer créixer socialment el club.

 

L’enquesta ha estat oberta a la participació durant......dies i ha rebut un total de.....vots.

 

 

Col·lectiu BiB Roger de Llúria

Gener del 2019

5. ene., 2019

La Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA), emet en l’actualitat per TV3 un anunci sobre les qualitats de l’emissora pública de ràdio, Catalunya Ràdio, a l’hora de voler estar informat de l’actualitat. Cal reconèixer que Catràdio, emet programes informatius molt interessants i que en conjunt la seva programació és atractiva.

Fins aquí tot normal; però en un moment donat i al referir-se a la informació esportiva, la locució de l’anunci diu: “a punt per a transmetre els partits del Barça”, amb la qual cosa, l’emissora pública de ràdio, s’alinea sense manies amb un club esportiu privat, mentre ignora la resta de clubs esportius de Catalunya.

Com a contribuent que amb els meus impostos, col•laboro en el manteniment dels mitjans de comunicació públics catalans, demano que al més aviat possible, se substitueixi l’actual locució “a punt per a transmetre els partits del Barça”, per la de “a punt per a transmetre els partits de tots els equips catalans”.

Jordi Príncep
Barcelona, 4 de gener del 2019