21. abr., 2021

Ja hi som!!!!

JA HI SOM!!

 

Amb l’empat d’ahir a Almeria, crec que ja es pot dir amb veu alta i clara que ja tornem a ser a primera divisió. Una divisió que per història i massa social, mai no havíem d’haver deixat encara que ho hàgim fet per una sola temporada. L’Espanyol, líder de la categoria, treu a hores d’ara 10 punts a l’equip andalús. Alhora és l’equip màxim golejador de la categoria i n’és el segon menys golejat. 

 

.Des d’aquell ja llunyà 13 de setembre de l’any passat, en què l’Espanyol es va enfrontar i guanyar l’Albacete, hi ha hagut de tot. Moments en què els socis i aficionats ens hem entusiasmat amb els resultats, més que pel joc de l’equip i moments de desencís com el que va seguir al trist partit empatat a domicili contra el Mirandès.

Hi ha hagut pericos de solvència contrastada que han reconegut que no van celebrar el gol de Melendo que va significar l’empat a dos amb què va acabar aquell partit.Així de pobra va ser la imatge que va donar l’Espanyol a Miranda de Ebro.

 

Arran d’aquell partit, l’Espanyol, si no recordo malament, va caure al quart lloc de la classificació, fora dels dos llocs que donen l’ascens directe. Cal dir, no obstant, que aquesta situació només s’ha viscut, fins ara, en quatre ocasions en el que va de temporada.

 

Però alguna cosa va passar en el vestidor després del partit a Anduva, perquè des d’aleshores, l’Espanyol no ha conegut la derrota en cap dels seus partits.

-

A les alegries cal sumar les eclosions i confirmacions de la seva qualitat futbolística del nois del planter Puado i NicoMelamed dels quals els socis i aficionats pericos ens sentim molt orgullosos.

 

Ara, cal pair l’èxit de l’ascens i que el propietari posi els diners necessaris, que no seran pocs, per a reforçar la plantilla a fi efecte que no tornem a viure una temporada tan desil·lusionant com la 2019-2020.  I sense oblidar que caldrà donar la baixa o traspassar determinats jugadors que han demostrat amb escreix que no reuneixen les qualitats necessàries per a competir en una lliga tan potent com l’espanyola.

 

A causa de la pandèmia provocada pel coronavirus SarsCov-2, que ens ha impedit anar als estadis, hem viscut la temporada a l’infern de la segona divisió des de la llunyania de les nostres pantalles de TV. Cosa què ens ha permès viure aquest pas per l’infern, com si hagués estat un malson.

 

Jordi Príncep

Barcelona, 20 d’abril del 2021