8. mar., 2021

Jo dic no !!!!!

JO DIC NO!!!

 

És normal que TV3 comenci el TN Nit d’ahir diumenge (dia 7), amb el resultat del sondeig de les eleccions del Barça??? Jo dic no!!!

 

És normal que la CCMA (Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals), dediqui dos canals televisius a la cobertura de les esmentades eleccions. On hi va emetre el mateix programa??? Jo dic no!!!

 

És normal que havent-hi un canal temàtic esportiu (Esport 3), la informació de les eleccions a la presidència del Barça, s’emetin també pel primer canal (TV3), fent-ne saltar pels aires la programació habitual??? Jo dic no!!!

 

És normal que els mitjans públics de la Generalitat es posin, una vegada rere una altra, al servei d’un club privat??? Jo dic no!!!

 

I és normal que aquests mateixos mitjans renunciïn a una bona part de la potencial audiència  representada pels molts ciutadans de Catalunya que no s’identifiquen amb el club blaugrana o que directament passen del futbol??? Jo dic no!!!

 

Els mitjans de la CCMA, no paren en el seu intent d’injectar-nos al cervell la identificació vers uns determinats colors, en aquest cas els colors blaugrana i davant d’aquest intent de manipulació mental, jo dic NO!!!

 

Totes aquestes preguntes tenen una resposta que és: culerisme!!

 

Catalunya és un país malalt de culerisme!!

 

Aprendran algun dia aquests mitjans públics que el Barça ja té el seu propi canal televisiu (Barça TV), i que no els cal tornar a fer el ridícul com fan tan sovint quan es tracta d’informació esportiva???

 

Jordi Príncep

Barcelona, 8 de març del 2021