27. sep., 2020

MENYSPREU ABSOLUT DE CATALUNYA RÀDIO

 


MENYSPREU ABSOLUT DE CATALUNYA RÀDIO

Avui (27-9-2020), Catalunya Ràdio ha interromput a les 19,55 hores, bruscament la transmissió, que estava fent, del partit entre l’Oviedo i l’Espanyol a fi de connectar amb el camp del Barça a fi de fer la prèvia del partit Barça-Villarreal que no havia de començar fins una hora més tard.

Cal ressaltar que el partit de l’Espanyol es trobava en el minut 40 de la segona part. A menys de 5 minuts per al seu final. Avui l’Espanyol guanyava 0-2 i el partit semblava totalment resolt a favor del conjunt blanc-i-blau. Però per experiències anteriors, puc assegurar que hauria passat el mateix si el partit no hagués presentat un desenllaç clar.

Catalunya Ràdio, l’emissora pública que paguem, via impostos, tots els ciutadans de Catalunya, ha demostrat, un cop més i ja són massa els que passa quelcom de similar, un menyspreu total i absolut vers els socis i aficionats pericos.

Fa mandra, ja cansa, però jo no em cansaré de denunciar com uns mitjans públics es posen al servei absolut d’un club privat esportiu.

Jordi Príncep
Barcelona, 27-9-2020