7. jul., 2020

Demà serem equip de segona.

Demà dimecres se certificarà el descens del nostre equip a segona divisió i serà a casa del màxim rival ciutadà el Barça. Mai no han estat tan vergonyoses les altres ocasions. A l’última vaig plorar i l’equip moria per salvar la categoria. Aquest cop el descens serà humil·liant. Ho farem com a fanalet vermell. Just l’any de la commemoració del 120è aniversari d’un dels clubs més històrics de les lligues espanyola i europees. Un bon regal per a l’aficionat perico acostumat a tot tipus de dissorts.

No ho mereixem com a afició, però sí esportivament. Ens han enfonsat miserablement. Els culpables tothom sap qui són i és possible que Mr. Chen es torni a equivocar.

Enguany no ploraré!! No ho mereixen!! Apostaré per sigui insistint que l’Espanyol necessita algun tipus de refundació, tant en el camp social com en l’esportiu, conjuntament amb una modernització estructural. Necessitem professionals qualificats i que donin la cara sempre que sigui necessari. El Titànic s’enfonsa i els supervivents haurem de remar per portar-lo, de nou, al port en què mereix ser.

És tan clau la part social com l’esportiva. Comparteixo al 99,99% el comunicat de la FCPE. Cal que recuperem moltes coses perdudes, però crec que obliden esmentar la recuperació de la catalanitat i l’arrelament a la terra que el va veure néixer.

L’Espanyol Un Club Català de Futbol. Sempre!!!!
Ernest Vilches Rull
Soci,accionista i patidor!!!!!🦜⚪️🔵🔵⚪️