24. jun., 2020

L’Espanyol i les pandèmies.

www.pericosonline.net

Opinió: Ernest Vilches Rull

L’ESPANYOL I LES PANDÈMIES

Molt abans de la Covid-19, l’Espanyol ja patia una pandèmia endèmica. Des de Glasgow no hem aconseguit tenir un equip amb aspiracions, cosa què ens va prometre mister Chen. Aquest club maltractat històricament per les anomenades famílies, esdevé un negoci lucratiu per a molts i perd l’essència, junt amb un cert maltracte cap a un soci fidel i combatiu que lentament es va desil·lusionant i allò que es va definir com La Força d’un Sentiment, no deixa de ser això, un sentiment que de mica en mica, va sent cada cop més minoritari.
La maleïda pandèmia ha posat la realitat damunt de la taula. Tebas i cia i la claudicació dels clubs han demostrat que els diners estan per damunt de tot. L’afició és secundària i els partits són esperpèntics, fins i tot amb grades “tunejades” que simulen un públic que no hi és.
L’Espanyol, per història, mereix molt més. L’esperança Chen no ha estat més que un suflé i quasi que no pot baixar més. Crides èpiques i desesperança jornada rere jornada. Han estat i són anys de mala gestió esportiva i lluites intestines que ens han portat fins aquí. No en tenim prou amb voluntats, necessitem realitats i potser la primera que patirem serà la de baixar a segona per mèrits propis. Començo a no reconèixer el meu equip. Abans moríem per la samarreta. La gran majoria dels jugadors pensen en el seu futur, mentre els altres estan deprimits davant el que ens espera.

Crec que Abelardo no és l’entrenador idoni per a l’actual Espanyol. Ell vol gladiadors i de Calleri només en tenim un. Tres entrenadors i l’orquestra desafina. El futbol és capriciós. Chen no es va assabentar de l’oferta bètica a Rubi i no va reaccionar convenientment. Després va marxar el Panda que, fins ara, ha aconseguit tres gols i nosaltres al pou.

En el proper partit el Betis pot rematar tot aquest despropòsit

L’afició perica està tocada i tot són propòsits. Tant de bo el miracle de la salvació es faci realitat.

Sempre Espanyol!!!

Ernest Vilches Rull