22. jun., 2020

REFLEXIONS EN EL DESCONFINAMENT

 

REFLEXIONS EN EL DESCONFINAMENT

 

La pandèmia provocada pel coronavirus productor de la Covid-19, va caure sobre el món penyístic perico com una tempesta tropical. Així es van haver de suspendre, entre d’altres, tres dels actes als que tenia previst assistir. Em refereixo a la calçotada organitzada pels amics  de la Penya de Martorell, l’Aplec de Penyes que s’havia de celebrar a Avià, organitzada per la Penya Pericos del Berguedà i la mongetada dels amics de la Penya d’Argentona.  Espero que la temporada vinent aquests actes es puguin dur a terme i reviure amb ells els entranyables moments entre pericos i bons amics que caracteritzen aquests actes.

 

No vull oblidar que el Col·lectiu BiB Roger de Llúria, del qual em plau formar-ne part, vam haver de suspendre la concessió del 4t Trofeu al Perico Almogàver. Aviam si les circumstàncies sanitàries ens permeten l’any vinent reemprendre aquest acte.

 

Pel que fa a l’aspecte esportiu, en l’estranya represa de la lliga (per les múltiples prevencions de tipus sanitari i l’absència de públic en els partits), el nostre equip semblava haver retornat amb un altre caire. Amb una sensible millora tant en el joc defensiu com en l’ofensiu. Això ens va portar una victòria davant de l’Alavés i un brillant empat, a domicili, amb el Getafe. No obstant, després del lamentable partit jugat i perdut, al nostre estadi, dissabte passat enfront de la U.D. Levante, l’Espanyol s’ha col·locat a 5 punts de la salvació. Van reaparèixer les carències de l’equip en els aspectes que semblaven haver millorat.

 

Ara jo espero que passi el que passi d’aquí al final d’aquesta convulsa temporada, mai no es pugui dir que els jugadors de l’Espanyol no han fet els impossibles, amb la seva lluita, per a evitar el descens a segona divisió.

 

Jordi Príncep

Barcelona, 21 de juny del 2020