2. dic., 2019

CAL REACCIONAR PER A SALVAR EL CLUB

CAL REACCIONAR PER A SALVAR EL CLUB

 

 

Després de l'esperpèntica desfeta i actuació davant de l'Osasuna, la situació de l'Espanyol s'ha posat, si ja no ho estava, negra, molt negra. No es poden rebre quatre gols, a casa, quan t’hi'estàs jugant el futur.

 

Es va desaprofitar el fet d'haver-se avançat en el marcador i el de jugar contra 10 a partir de l1 a 2. Machín vaesclatar, contra els jugadors, al final del partit. Servirà de quelcom??? O encara enrarirà més l’ambient del vestidor que prou enrarit deu estar ja. 

 

Quan un club que es troba amb problemes,i com és el cas de l’Espanyol, ja ha gastat la bala del canvi d'entrenador què més pot fer???  

 

Alguns jugadors del nostre equip no estan donant la talla en aquests moments tan preocupants. 

 

Cal salvar l'Espanyol, però què hi podem fer nosaltres si ni directius, ni direcció esportiva estan encertats en les seves decisions??? A més a més, en la seva esbojarrada cursa cap a l'infern, els nostres jugadors sembla que vulguin establir un rècord negatiu de puntuació.

 

Sr. Chen, reaccioni, encara que només sigui pensant en la seva butxaca, eviti el drama del descens a segona!!!

 

I malgrat tot, una cosa està segura, bé sigui a primera o a segona, jugant l’Europa League o jugant la Copa Catalunya, els incondicionals pericos, els que hi som a les dures i a les madures, seguirem sent de l’Espanyol i anant a l’estadi encara que tots els antecedents diguin que difícilment veurem un bon futbol.

 

Jordi Príncep

Barcelona, 2 de desembre del 2019