19. ago., 2019

METAMÒRFOSI

METAMÒRFOSI

Més de 13.000 persones van assistir ahir (15-8), al partit de tornada de la segona prèvia de l’Europa League contra el Luzern F.C. Una eliminatòria que l’Espanyol tenia coll avall després del 0-3 del partit de tornada. Cal tenir en compte que el partit es jugava un 15 d’agost en ple període vacacional.

A més l’Espanyol no va sortir a especular, ans al contrari, i tot i sortir a jugar amb algun jugador dels considerats reserves, va sortir a esvair qualsevol tipus de dubte que hi pogués haver. Així al minut 3 ja havia marcat el primer gol. A la segona part van jugar, amb força encert, alguns jugadors procedents del B, sense que el joc de l’equip se’n ressentís.

Anteriorment, el club, sota la meva opinió, va obrar a la perfecció en el traspàs de Mario Hermoso a l’Atlético de Madrid. Tenint en compte que el jugador volia marxar i que la temporada vinent, acabava contracte i hauria marxat sense deixar ni cinc de calaix, va fer una molt bona operació.

I què dir del traspàs de Borja Iglesias “el Panda”??? El club ha forçat el Betis a pagar fins el darrer euro de la clàusula de rescissió, xifrada en 28 milions.

Després de tot això, algú pot negar que l’Espanyol ens l’estan, feliçment, girant com un mitjó???

Acabo aquesta carta dirigint-me al propietari del club per a dir-li: “Que bueno que viniste Mr. Chen!!!”

Jordi Príncep