8. mar., 2019

PARLEN LUIÍENRIQUE I MIÍKEL SANJOSÉ

PARLEN LUÍS ENRIQUE I MÍKEL SANJOSÉ

En les darreres hores, el seleccionador espanyol Luís Enrique, ha manifestat el seu desig que la “roja”, jugui un partit al nostre estadi. 

A què ve aquesta petició d’un personatge que mai no va ser ben rebut per l’afició del nostre equip???

Per què el nostre estadi i no el Camp Nou o l’Estadi Lluís Companys de Montjuïc???

Potser és que sabedor de la fractura social, entre unionistes i sobiranistes, que pateix el nostre club, ha fet la petició a fi d’aprofundir aquesta fractura??? 

És molt, molt estrany que l’exjugador del Barça, hagi fet públic aquest desig, quan mai no ha fet el mateix en referència a d’altres estadis.

Només espero que el nostre consell d’administració no caigui en una  trampa que ens faria fer un pas més en el sentit de ser un club que cau simpàtic a l’unionisme i que viu d’esquena als sentiments de més de la meitat de la societat catalana.

Per altra banda el jugador de l’Athlétic Club, contra qui juguem aquest vespre, ha dit envers el judici als presos polítics catalans que se celebra al Tribunal Supremo, que li sembla un disbarat.

Mentrestant encara és l’hora que cap del nostres jugadors s’hi manifesti.

Per què no ho fan??? Potser perquè tenen por. De què??? Potser perquè segueixen ordres del club de no manifestar-s’hi. O el que és pitjor, perquè estan d’acord amb el judici???

 

Jordi Príncep

Barcelona, 8 de març del 2019