21. jul., 2018

MALAURADAMENT, ELLS SEMPRE HI SÓN

I MALAURADAMENT, ELLS SEMPRE HI SÓN

Passen els anys, passen les temporades, passen els jugadors i les directives i malauradament, com en el partit de pretemporada a Olot, ells sempre hi són.

Ells són els qui volen fer dels partits de l’Espanyol, manifestacions d’espanyolisme polític, els que manipulen i aprofiten el nom del nostre club, els que no els importa gens ni mica si amb la seva actitud en malmeten la imatge, ells són els qui en els partits de l’Espanyol treuen a passejar les seves apolítiques banderes espanyoles i insulten i fins i tot agredeixen els altres pericos que volen animar l’equip amb una bandera estelada.

I davant d’això que passa, fins i tot, en els partits amistosos, aquesta temporada que ara comença, els pericos que volem un club sense política,plural i transversal, nosaltres sí (ja que en cas contrari mai no ens hauríem fet socis d’un club que es diu Espanyol i que en el meu cas, m’hi vaig fer quan el nom, encara s’escrivia amb ñ), hem dit prou i no hem renovat l’abonament o, com en el meu cas, ens hem passat a la modalitat Fan. Prou de sentir-nos incòmodes, prou de sentir-nos insegurs, prou d’haver de suportar aquests rancis i casposos espectacles!!!

Aquest PROU que hem dit alguns (molts o pocs), ja sabem que significa i ho assumim, deixar el club a mans d’aquests que volen fer de l’Espanyol un reducte marginal, totalment d’esquena a la societat catalana que el va veure néixer fa ja 118 anys.

Cal no oblidar que hom pot ser un gran perico sense necessitat de ser soci del club i que es pot defensar el sentiment blanc-i-blau des de la distància i a través de la pantalla de TV.

Pensa fer alguna cosa el consell d’administració actual, amb el Sr. Roger Guasch com a Director General Corporatiu, per a evitar aquestes fugues???

És necessari que d’una vegada per totes, els responsables del nostre club es retratin i manifestin quin model social de club volen.

Sabran triar un model de club on tots ens trobem còmodes, respectats i segurs???

Jordi Príncep
Barcelona, 20 de juliol del 2018