20. abr., 2018

NOU FRACÀS A CASA

NOU FRACÀS A CASA

Encara no fa tres hores que l’Espanyol ha patit una nova sotragada en un partit jugat a casa seva. Ha estat contra l’Eibar i ha perdut 0-1, després d’un espectacle vergonyós d’impotència i d’indolència futbolística.

Algú del club, amb poder suficient, ha d’intentar evitar d’una vegada per totes que les grades de l’estadi de Cornellà/El Prat, tornin a presentar un aspecte tan pobre com el que presentaven avui (12.100 espectadors), en la segona pitjor entrada de la temporada. Senyors, cal tornar a fer trempar l’afició, cal aconseguir que el soci i aficionat tornin a tenir ganes d’anar a l’estadi. Un equip de primer nivell no es pot permetre tenir la pitjor assistència mitjana de públic de les lligues europees importants.

El nostre equip, necessita un “reset”, no pot malviure emparat en el fet que hi ha tres equips més dolents que nosaltres. No es pot competir amb dignitat quan en els darrers quatre partits, sols s’ha xutat 10 vegades entre els tres pals; dels quals, sis es van produir en un mateix partit (València). I quan en els darrers cinc partits no s’ha aconseguit foradar la porteria dels rivals.

I la fractura social que pateix el club, no es pot permetre una circumstància política com la que ha passat avui. Els responsables de la ILP Libertad de Elección Lingüística, han muntat una paradeta a l’entrada de l’estadi a fi de demanar signatures per a acabar amb la immersió lingüística en llengua catalana a les escoles de casa nostra.

Qui els ha donat el pertinent permís per a muntar la paradeta??? Si ha estat el club, em sembla intolerable i si ha estat l’ajuntament de Cornellà de Llobregat, el club ja triga a demanar a aquest ajuntament que no concedeixi aquesta mena de permisos que impliquen políticament el club i tant de mal fan a la seva imatge catalana. Tan malmesa arran del procés sobiranista que viu el nostre país.

Jordi Príncep