9. abr., 2018

BONA IMATGE A MESTALLA I UN VÍDEO POLÈMIC

BONA IMATGE A MESTALLA I UN VÍDEO POLÈMIC


L’Espanyol va perdre ahir a Mestalla (1-0), però a diferència de molts altres partits, jugats fora de casa, el nostre equip va deixar molt bona imatge, tot i que mancada de gol. Es va pasar del possible 0-1 (en el segon 20), en un gol anul•lat (discutiblement), a Gerard Moreno, a l'1-0 amb el gol de Rodrigo Moreno (minut 6). Em va agradar força Melendo, qui va demostrar que mereix ser titular pel que resta de temporada. Hermoso va deixar clar que ha superat el tràngol de la seva nefasta actuació al camp del Leganés. I em vaig mossegar les ungles, de ràbia, veient el recital d'aturades d'en Pau, sobretot a la primera part. La seva marxa, al Betis, serà el producte d'una nefasta gestió en la seva renovació, per part de tècnics i responsables del nostre club.

Per què no s'ha donat la cara com es va fer, ahir, a Mestalla,en tots els altres desplaçaments i algun partit a casa???

Aquesta sensible millora en el joc de l’Espanyol, va coincidir amb l’absència a la banqueta, per una infecció vírica, de l’entrenador QSF. Aquí deixo aquesta dada i que cadascú en tregui les seves pròpies conclusions.

Pel que fa al polèmic vídeo promocional de la ciutat de Barcelona (publicat a Youtube, sota el patrocini de l’Ajuntament de Barcelona), en què hi apareixen imatges referides al Barça, mentre, un cop més, s’ignora crec que injustificadament el nostre club, diré que a hores d’ara, l’Espanyol té la seva seu social a la ciutat de Cornellà de Llobregat. Què esperen els responsables del club a subsanar aquesta circumstància que pot servir com a excusa a l’ajuntament barceloní???

Jordi Príncep
Barcelona, 9 d’abril del 2018