28. feb., 2018

RESPONC AL SR. GARCÍA PONT

RESPONC AL SR. GARCÍA PONT

Em refereixo a les declaracions del nostre vicepresident, Sr. Carlos García Pont, arran de les agressions que van patir, al final del partit, disputat al nostre estadi, entre l’Espanyol i el Villareal, per part d’un espectador que brandava una bandera espanyola, contra un senyor que exhibia una bandera estelada (cella trencada), i el seu pare de 84 anys (fractura a les costelles).

El Sr. García Pont va dir que l’estadi de Cornellà/El Prat, és un estadi segur. No seré jo qui li digui que no, però aquesta seguretat no és pas certa quan parlem de les immediacions de l’estadi, on podria explicar-li alguna agressió patida per algun perico portador d’una bandera estelada.

També vull explicar-li, que no sé on estava ell per aquelles èpoques, però que fa més de 25 anys, en el vell i enyorat estadi de la carretera de Sarrià, eren ben normals les agressions a espectadors que exhibien banderes estelades. Components de Brigadas, que aleshores tenien patent de cors i de mobilitat lliure en aquella instal•lació, perseguien i agredien tot aquell que gosés exhibir, com no, una bandera estelada. I si era necessari bellugar-se des del gol sud, que ocupaven, fins a l’amfiateatre, doncs ho feien, sense cap mena de dificultat.

I més tard a l’Estadi Olímpic Lluís Companys de Montjuïc, per exemple, en una eliminatòria contra el Werder Bremen, corresponent a l’Europa League, vaig poder veure de ben a prop com un individu que penjava una enorme bandera espanyola, vantava un cop de puny, a un espectador que anava acompanyat d’un nen, i que es va atrevir a retreure-li el fet.,

Sr. García Pont, després de tot això, segueix pensant que les instal•lacions del nostre club, són segures per a tothom???

Si vostè ho creu convenient, m’ofereixo a explicar-li tots aquests fets i d’altres de similars personalment.

Jordi Príncep
Barcelona, 25 de febrer del 2018