27. nov., 2017

SOBRE EL CLUB DE L’EQUIDISTÀNCIA

SOBRE EL CLUB DE L’EQUIDISTÀNCIA

Faig referència a l’article d’en Manel Rodríguez, publicat en aquesta publicació, ahir dissabte (25-11-18), sota el títol El Club de l’Equidistància.

http://www.diariolagrada.com/noticias/opinion/club-equidistancia_27313.html

Felicito el seu autor perquè l’encerta plenament. Hi descriu a la perfecció el mediocre moment que està vivint el nostre el nostre club en tots els aspectes. Tant en l’àmbit esportiu com en el social.

En l’àmbit esportiu, estem vivint en la més pura mediocritat. Som un dels equip menys golejadors de la primera divisió, el nostre joc lluny de divertir-nos, fa dormir les ovelles, originem molt poc perill sobre la porteria rival, les ocasions de gol creades pels nostres jugadors, en tots els partits, es poden comptar amb els dits d’una mà i encara en sobren, en la classificació ens belluguem en terra de ningú, més a prop de la part baixa de la taula que de la zona noble.

I en l’àmbit social, com molt bé denuncia en l’article en qüestió en Manel Rodríguez, el club intenta viure en la més timorata de les equidistàncies. Això sí, donant l’esquena, amb la seva imparcialitat, a les institucions de govern catalanes. Unes institucions que quan el nostre club els demani un millor tracte, faran bé de recordar-los com els ha donat l’esquena quan més necessitaven del seu suport institucional.

Una imparcialitat política que com també molt bé descriu l’autor de l’article, sols ha acontentat el sector més políticament “españolista” de la nostra afició.

Jordi Príncep

Barcelona