24. sep., 2017

Fins aquí arribo.

Opinió:

FINS AQUÍ ARRIBO

Ahir (20-9-17),el govern espanyol va acabar d’una puntada amb l’autogovern de Catalunya, va atemptar contra drets civils i llibertats fonamentals, alhora que es carregava els pactes autonòmics de la transició, amb el seu assalt a la conselleria d’economia i d’altres instàncies de la Generalitat de Catalunya. Davant d’aquests greus fets, mentre la majoria de clubs històrics del nostre país feien públics comunicats de condemna, incomprensiblement, el nostre club, feia saber que no faria el mateix.

Un cop més, sota un fals apoliticisme que sols acontenta la part més rància i casposa de la nostra afició, l’Espanyol donava i dóna l’esquena a la nostra nació i deixa passar un nou tren que l’hauria reconciliat amb ella.

Si l’Espanyol vol ser un club, cada cop més residual a Catalunya (sols cal veure el pobre aspecte de les grades del nostre estadi partit rere partit), dominat per violents, anticatalans, feixistes o “bon vivants” que tot se’ls en fot , aquest no és el meu club.

Per dignitat no puc ser-ne soci!!!

Per això, si el club no rectifica la seva injustificable i covarda actitud, la temporada vinent no renovaré la meva qualitat de soci. En tot cas em faré el carnet RCDE Fan a fi de conservar-ne el número d’antiguitat.

I fins aquí hauré arribat.

Jordi Príncep (soci núm. 6779)

Barcelona, 21-9-17