11. ene., 2017

Catalunya la nostra nació.

He llegit molt atentament l’escrit aparegut en l’adreça web detallada seguidament (http://www.libertaddigital.com/espana/2017-01-08/el-proceso-separatista-se-cuela-en-el-estadio-del-espanyol-1276590162/), i observo amb tristesa com una part dels nostres consocis, veu amb preocupació una pancarta (Catalunya la nostra nació, l’Espanyol el nostre club), que expressa un sentiment i una realitat. No crida ni a la violència ni a la xenofòbia i és respectuosa.

El terme nació, referit a Catalunya, està acceptat per la majoria de partits polítics democràtics catalans, i constato com ningú no critica l’article de Libertad Digital que està ple de mentides i manipulacions i l’efecte aconseguit és que semblen tenir raó i que nosaltres enaltim el terrorisme.
Estic preocupat i molt de poder tornar a veure esvàstiques i creus celtes en algun grup pretensiosament anomenat d’animació.

El nostre club, agradi o no agradi, és un club català i ha de ser tan transversal com la societat catalana.


La resposta, insults, amenaces, etc, em preocupa, com em preocupa que el club no s’adoni del moment històric en què ens trobem i que pugui esdevenir un reducte d’intransigents, anticatalans i merengons, inadaptats al país on viuen i on potser, fins i tot, han nascut. Això sí que em preocupa.

Els qui no volen política, són els primers a practicar-la i durant molts anys ho han fet amb la connivència dels nostres dirigents.

Visca l’Espanyol i Visca Catalunya!!!

Ernest Vilches Rull