9. feb., 2016

Què som!!!

Decebedora, futbolísticament parlant, la nit d’ahir. Allò que no volíem s’ha esdevingut i ja tenim el club a la deriva. Més enllà del desastre esportiu viscut, la meva reflexió passa per voler entendre què som??? Tenim una part de l’afició, com vàrem comprovar en el nostre sector, anticatalana i reaccionària. 
El club està fracturat en els àmbits esportiu i social. Si realment el Sr. Chen aposta per fer un equip gran, amb aquests ingredients, ho té malament. Ahir, segons deien, disputàvem una final i sols érem poc més de 14.000 espectadors!!!
L’ambigüitat en molts afers ens ha portat a terra de ningú. A Esports 3, el nostre conseller-delegat, Sr. Ramon Robert, va deixar anar un comentari referent a la Curva. Va dir: cal fer-hi alguna cosa. Sr. Robert, el que cal fer amb la Curva, és liquidar-la. No té reciclatge possible. 
Apostar, sens dubte, per la catalanitat del club i fugir del “españolismo caspós” que fa massa temps que està instal·lat en el si del nostre club. 
Tinc la impressió que l’actual i greu crisi esportiva farà sortir a la llum totes les nostres misèries.
Necessitem una regeneració social i esportiva, si no s’encaren, estem condemnats.
Sempre he estat contrari a tocar el nom del club, però començo a pensar que o es toca o no aixecarem mai el cap. 
Falta il·lusió i es nota, hi ha cansament,de sempre el mateix, els mateixos tòpics, les mateixes errades; és molt demanar que l’afició respongui i creixi. Ja comencem a estar cansats i també es nota!!! No volem aficionats, volem herois capaços de suportar la pressió mediàtica, d’un equip vulgar i sense objectius; es demanar molt, sobretot al jovent que vol gaudir de futbol i espectacle i que ja té prou problemes en la seva vida particular.
Estic cansat i decebut un cop més!!!

Herbert B.