23. nov., 2015

La Validesa del meu vot.

LA VALIDESA DEL MEU VOT

 

Diumenge dia 22, vaig assistir a l’acte convocat per l’ANC (Assemblea Nacional Catalana), al Parc de la Ciutadella (Barcelona), en què s’exigia la unitat dels polítics independentistes catalans i la formació d’un nou govern.

 

El conductor de l’acte era en Joan Lluís Bozzo qui en un determinat moment va posar com exemple de la inevitabilitat de la independència de la nostra nació, el triomf assolit pel Barça enfront del Real Madrid (0-4), el dia anterior.

 

Amb aquell comentari el Sr. Bozzo semblava donar per fet que tots els assistents a l’acte s’identificaven amb el club blaugrana. Doncs en aquell moment, jo em vaig sentir incòmode i aquell comentari em va semblar a més de folcklòric, totalment inoportú.

 

Sr. Bozzo, és que el meu vot pel fet de ser soci de l’Espanyol val menys o té menys importància??? No li sembla que voluntàriament o involuntària, va fer vostè un menyspreu a tots els ciutadans de Catalunya que som independentistes (en el meu cas potser fa més anys que vostè que me’n sento), però que som d’altres clubs catalans???

 

En el procés independentista de Catalunya, tots els vots són vàlids (fins i tot els de nosaltres el socis i aficionats periquitos), no se’n pot perdre ni un!!!

 

Jordi Príncep

Barcelona, 23 de novembre del 2015