28. oct., 2015

DE L’ENYORANÇA DE LA COM A LA DESFETA DE VALLECAS

DE L’ENYORANÇA DE LA COM A LA DESFETA DE VALLECAS

 

 

Començo aquesta carta dient que com l’amic Sergi Mas, en el seu darrer escrit en aquesta publicació, jo també enyoro los transmissions dels partits de l’Espanyol que feia la desapareguda emissora Com Ràdio en la veu de l’excel·lent comentarista Eduard Cabré. I les enyoro perquè COM Ràdio transmetia TOTS i íntegrament els partits del nostre equip ja que quan aquests coincidien amb els partits del Bar$a, l’emissora de la Diputació de Barcelona, mantenia la transmissió íntegra i en directe dels partits de l’Espanyol, encara que els desplacés a l’ona mitjana.

 

Pel que fa a l’oblidable partit de divendres passat, perdut lamentablement, a Vallecas, diré que els pericos sembla que estem condemnats a no gaudir de dues alegries seguides. Després d'un molt bon partit al Villamarín, l'equip va tornar a ensenyar la seva cara més horrible. Sense xutar no es pot guanyar un partit i al camp del Rayo sols vam xutar tres vegades entre els tres pals. La tercera vegada va ser el penal llançat deficientment per Burgui. Marco Asensio no va existir i l'equip ho va notar massa. Sergio no ho va voler o saber veure i el va mantenir al camp. Caicedo va ser un dels altres jugadors que va passar desapercebuts

 

Pel que fa a Víctor Sánchez, expulsat per doble targeta groga, algú li hauria de fer veure la inconveniència de la seva afició a col·leccionar targetes i que no és la primera vegada que deixa l’equip en inferioritat numèrica.

 

Amb els tres encaixats divendres passat, ja són 20 els gols que ha rebut l’equip en tan sols nou jornades. Aquesta és una sagnia que cal que l’entrenador sàpiga esmenar ja que si no podem prendre mal. Sabrà fer-ho Sergio??? Un cop vista la seva manca de reaccions oportunes a Vallecas davant la nefasta marxa del partit, en tinc els meus dubtes.

 

Jordi Príncep

Barcelona, 26 d’octubre del 2015