18. oct., 2015

Adhesió.

ADHESIÓ 

 

M’adhereixo totalment amb el contingut de l’escrit d’en Carles Canut “Albiol Connection” publicat avui dissabte dia 17 d’octubre.

 

Jo com en Carles, també trobo a faltar que quan algun lector o col·laborador d’aquesta publicació exigeix l’apoliticisme del nostre club o en condemna la possible alineació amb el catalanisme polític, facin una explícita condemna dels qui com el Sr. García Albiol del PP vénen a remenar el cul a les immediacions del nostre estadi buscant la fotografia fàcil i buscant, el que és pitjor, la relació del nostre club i afició amb la dreta espanyola més dura alhora que donar la imatge que l’Espanyol és una institució al marge i aliena a la societat catalana.

 

Com és que aquesta socis o col·laboradors de La Grada que han condemnat l’adhesió del club a la campanya Guanyarem de la Plataforma proSeleccions Catalanes, mai no han condemnat la presència d’stands de formacions polítiques unionistes (PP i Ciudadanos), o neonazis com el Casal Tramuntana pels exterior de l’estadi de Cornellà/El Prat??? Quan hom és apolític ho és per a tot i no sols per a alguna cosa que li molesta.

 

I com és que en nom de la pluralitat política en cap moment no han denunciat el fet que formacions polítiques independentistes com ERC, mai no hagin pogut ni tan sols plantejar-se venir a repartir la seva propaganda a l’entorn del nostre estadi, per por de la violència i intolerància dels nostres grups suposadament apolítics que podria posar en perill la seva integritat física???

 

Les preguntes queden platejades per si algú vol o pot respondre-les.

 

Jordi Príncep

Barcelona, 17 d’octubre del 2015