8. oct., 2015

Xiulets i Carències.

XIULETS I CARÈNCIES

 

D’acord que el joc del nostre en la primera part del partit jugat ahir contra l’Sporting, va ser un “trunyo”; d’acord que l’equip asturià va fer gol en el seu primer xut a la nostra porteria, però considero que el poc públic assistent a l’estadi va estar equivocat quan en el minut 10 i encara amb tot el partit per endavant va xiular els nostres jugadors, i sobretot va estar molt, massa equivocat, quan pocs minuts després va xiular el nostre jove porter Pau López. Que no veuen que amb la seva actitud poden fer-li un mal irreparable en la seva confiança i en la seva progressió personal???

 

Per altra banda, em va semblar que el joc i l’entrega dels nostres jugadors, en la segona part, va ser mereixedora de si més un empat i que el segon gol asturià assolit en el minut 92 va fregar la crueltat.

 

Ara vaig per les carències. És alarmant que el nostre equip hagi encaixat 17 gols en tan sols 7 jornades, sortint a un promig de 2,42 gols rebuts per partit. Cal que Sergio González trobi remei a aquesta sagnia ja que si no podem prendre mal; com també ho és que sense comptar el penal errat i mal llençat per Caicedo, el nostre primer xut entre els tres pals de la porteria de l’Sporting, no és comptabilitzés fins al minut 40 de la primera part.

 

També és inadmissible que en el minut 92 ens fessin un gol arran d’un servei de banda. Circumstància aquesta, la del gol en contra en un servei de banda, que no és la primera vegada que patim aquesta temporada.

 

I per a acabar-ho d’adobar, ara, Gerard Moreno estarà absent, per lesió, durant unes quantes setmanes.

 

Vull ser optimista, no crec que hagi arribat l’hora d’encendre les alarmes, però cal posar-hi fil a l’agulla. Hi som a temps!!!

 

Per a acabar, diré que em va sobtar que en un dissabte a 2/4 de 9 de la nit, l’assistència de públic a l’estadi fos tan sols de 18.500 espectadors. Sense comptar les visites de Bar$a i Real Madrizzz ja no recordo la darrera vegada que l’entrada superés els 20.000 espectadors. Una altra cosa a estudiar.

 

Jordi Príncep

Barcelona, 4 d’octubre del 2015