7. oct., 2015

Dignitat si us plau.

 

DIGNITAT SI US PLAU

 

Són les 17,50 del dia 12 de setembre i ja sóc a casa. Me n’he anat del camp al descans. No ho havia fet mai, però avui per dignitat ho he fet.

 

Dono per fet que els partits contra el Real Madrid es poden perdre, però amb dignitat i lluitant. No de la lamentable manera que ho hem fet avui contra l’equip blanc en què tantes vegades com ha arribat a la nostra porteria ens ha fet un gol. Quina vergonya, quina impotència, quina manca de dignitat i de competitivitat!!!

 

Trigaré molt ha tornar a assistir a un partit contra el Real Madrid. Per a mi el futbol no és més que un complement a la meva vida, mai un acte on hagi d’escoltar insults i amenaces per part de l’afició contrària. Qui ha permès que un grup de d’Ultrasur hagi  accedit al córner sud abans d’acabar la primera part??? Ho han fet en plena formació militar i amenaçadora. 

 

Havia costat molt acabar amb el miniBernabeu, però arran de l’eliminatòria que ens va enfrontar al Real Madrid la temporada passada en què la directiva del nostre club va decidir posar el preu de les entrades al ridícul preu de 40 euros, cada vegada que juguem contra aquest equip tornem a tenir la sensació de jugar en camp contrari i això no es pot suportar més. Cal una solució. No sé quina, per això en el consell del nostre club hi ha gent capacitada per a trobar-la.

 

Som només a la tercera jornada, però atenció que amb només tres punts ja ens trobem en el furgó de cua i en dos partits hem encaixat nou gols.

 

Convido els lector a fer una seriosa reflexió. Com és que habitualment els partits polítics de la dreta espanyolista més dura (PP, Ciudadanos, SCC, PXC), i organitzacions directament neonazis com el Casal Tramuntana poden venir al nostre estadi a fer campanya política i a remenar el cul, mentre que els partits independentistes ni tan sols poden plantejar-s’ho en nom de la seva pròpia seguretat??? La pregunta està servida.

 

Per a acabar diré que jo sí que em sento representat pel nostre president quan aquest en nom del club decideix adherir-se a la campanya “Guanyarem” Som una institució esportiva catalana i com a tal hem d’estar al costat dels interessos de l’esport català i si això passa per la constitució d’un nou país, doncs endavant. Senyor Collet, em sento orgullós de tenir un president com vostè!!!

 

Jordi Príncep

Barcelona, 12 de setembre del 2015