6. jul., 2015

Jordi Príncep

S’APROXIMA LA PRETEMPORADA

 

Doncs sí, ja queden pocs dies perquè la pilota comenci a rodar en els primers entrenaments i partits amistosos de la pretemporada (partits que generalment mai no s’haurien de televisar a causa de la seva baixa qualitat i en alguns casos de manca de competitivitat). Penso, principalment, en el tradicional partit contra l’amateur selecció de la Val d’Aran. 

 

Amb la marxa de Sergio García i de Lucas Vázquez el nostre equip sembla haver quedat força debilitat i entre una part de l’afició s’ha escampat un cert pessimisme. Pessimisme que no comparteixo ja que recordo que ens n’hem sortit amb èxit de situacions similars o encara pitjors. Això sí, caldrà que els nostres tècnics l’encertin a l’hora de fitxar els jugadors que hauran de substituir els qui han marxat.

 

Una vegada més el nostre club ha servit per a foguejar un jugador procedent del planter del Real Madrid. Ens van cedir una promesa (Lucas Vázquez), i s’emporten un jugador fet i descarat. I no és la primera vegada que passa això.

 

Per aquest motiu no m’agrada que un dels primers fitxatges per a la pròxima temporada sigui Burgui, un altre jove procedent del filial de l’equip blanc.

 

Les cessions no permeten fer cap tipus de projecte i  els seus fruits acaben sent a major glòria d’un dels dos equips grans. En el nostre cas, normalment, el club beneficiat no és cap altre que el Real Madrid.

 

Senyors directius, cal que tinguin una mica de dignitat perquè amb aquesta política, mai no ens traurem del damunt la molesta fama de ser un equip filial del club merengón. I això a molts ens molesta i ens fa mal.

 

Jordi Príncep

Barcelona, 3 de juliol del 2015