17. jun., 2015

Jordi Príncep.

POSSIBLE VENDA DEL CLUB

 

Estic seguint amb atenció no exempta de preocupació les notícies que indiquen una més que possible venda del club a un fons d’inversió nord-americà o xinès.

 

Sempre he defensat que els qui han invertit una part important del seu patrimoni en forma d’accions del nostre club, tenen tot el legítim dret de voler-lo recuperar i així poder dormir més tranquils. El problema ve quan aquesta venda d’accions pot comportar deixar l’Espanyol a mans d’una oposició que té com a màxima figura representativa, un senyor que mai no ha negat els rumors, sembla que fundats, que el col·loquen en l’òrbita d’adeptes al franquisme.

 

No em preocupa que el Sr. Oliveró passi a formar part del consell d’administració del club. De fet ja hi va estar (àrea econòmica) i hi va fugir, cames ajudeu-me, pocs dies abans de la vergonyosa JGA de l’any 2012 a fi de no haver de donar la cara i haver d’explicar davant dels accionistes una situació econòmica alarmant de la qual ell n’era part responsable.

 

El que em preocupa i molt és que el grup inversor entrant, posi com a condició l’ascens del Sr. Oliveró a la presidència del club. Aquest fet ens faria retrocedir socialment 25 o 30 anys i la catalanitat del club, quedaria ferida mortalment.

 

Si aquest darrer fet arriba a fer-se realitat (trista realitat), em donaré de baixa com a soci i esperaré a temps millors. No voldré pertànyer a un club presidit per un membre de l’extrema dreta.

 

Senyor màxims accionistes: que vulguin recuperar el seu patrimoni ho entenc i ho defenso; ara bé, deixar el club a mans de segons qui NO ho podré entendre MAI!!!

 

Jordi Príncep

Barcelona, 14 de juny del 2015