9. may., 2015

Text,Ricard García Valls.

 

Ja està passant!

Hola amics, si, ja està passant, el que vaig escriure fa unes setmanes, els màxims acionistes volen vendre les seves accions, fan bé! Reflexionem, qui vol ser propietari d'una empresa que està en fallida econòmica, fractura social i a on, a més, t xiulen i et diuen de tot, VAJA; JO NO! Per tant fan el correcte. 

El problema que per la SAD que no ha fet ni està fent els deures, és a dir, definir-se, posar-se guapa i ser SEXI per tal d'aconseguir el millor nòvio. Tal i com ho veig el problema és que es quedarà per vestir Sants, ja que no és tant guapo ni sexi. 

Caldria canviar coses, la imatge externa, tenir un projecte de futur, social i esportiu, ...bé, el que jo anomenava la re fundació. Però fixeu-vos, això abans de ser comprat. Pel meu gust la venda hauria de ser interna, als accionistes i socis actuals, per que? Doncs perque sino el que vingui farà i desfarà com li convingui per fer rendibles els 40, 50...100 milions que posi, o que farieu vosaltres amb els vostres diners? 

si finalment, uns inversors interncionals són els que compren, el futur és a les sevs capricioses mans i serem un club franquícia amb tot el que representa, el que avisa no és traidor, és avisador!

Poso el relotge en marxa, tic tac.....

Llegir-ne més

 Llegir més: http://elcelesblanciblau.webnode.cat/blog/
Crea la teva pròpia web gratis: http://www.webnode.cat