4. may., 2015

Text.

 

EL PAPER D’EN COLLET

 

Ahir (30 d’abril), el govern espanyol va signar el reial decret que estableix el nou, més just i equitatiu repartiment dels drets televisius per la transmissió dels partits de futbol.

 

Amb aquest nou repartiment milloraran sensiblement els ingressos, per aquest concepte, del nostre equip i de tota la resta, en relació al que n’ingressen “zipi i zape” (segons anomena a les dues grans multinacionals de l’esport el gran perico, actor i ambaixador del Pallars Sobirà, en Carles Canut), i cal esperar que això comporti una millora en la competitivitat en les competicions espanyoles (lliga i copa)

 

En aquest nou sistema de repartiment, és de coneixement general, que el nostre president Joan Collet  ha tingut un paper importantíssim.

 

Una part genys menyspreable de la nostra afició, més per motius polítics que per cap altra raó estan a la que salta amb ell i no n’hi perdonen una. Doncs bé, a desgrat seu, sempre que hom parli d’aquest nou repartiment dels drets televisius, haurà de tenir en compte el paper imprescindible protagonitzat pel nostre president Collet i la seva justa i incansable lluita per a aconseguir-lo.

 

Jordi Príncep

Barcelona, 1 de maig del 2015