30. abr., 2015

Jordi Princep.

JA N’ESTIC FART!!!

 

Després del descafeïnat derbi de dissabte passat en què van sobresortir els desagradables incidents protagonitzats per seguidors violents del nostre equip que van arribar a  agredir d’altres socis i seguidors periquitos; una vegada més m’he vist obligat a personar-me davant dels Mossos d’Esquadra, pel contingut d’un missatge en què s’esmenta la meva persona i la meva família. El missatge acaba amb el mot en anglès Wanted

 

El post apareguen la xarxa Facebook, prové d’un actiu usuari de l’esmentada xarxasocial, membre també molt actiu del  problemàtic i controvertit principal grup d’animació en el nostre estadi.

 

Immediatament vaig posar-ho en coneixement del club i espero i exigeixo que prengui les mides disciplinàries oportunes.

 

Tot això cansa!!! Estic fart dels falsos apolítics, generalment violents, que s’aixopluguen entre la nostra massa social, manipulen políticament el nom del club i l’utilitzen per a exhibir i imposar la seva política intransigent, feixistoide, anticatalana i totalitària.

Cada dia em fa més mandra anar al camp i cada dia tinc més ganes d’engegar-ho tot a rodar. I sense deixar d’identificar-me amb l’Espanyol dedicar-me a seguir-lo des de la comoditat de casa meva amb la qual cosa m’estalviaré disgustos i problemes personals.

 

Els diners que m’estalviaria del carnet de soci, em permetrien abonar-me a alguna plataforma de TV de pagament a fi de poder veure els partits del meu/nostre equip.

 

Jordi Príncep

Barcelona, 28 d’abril del 2015