9. abr., 2015

Escrit enviat a la Grada.

PERÒ QUÈ S’HA CREGUT EL SR. SERGIO GONZÁLEZ???

 

En unes declaracions extemporànies fetes ahir, el nostre entrenador Sergio González, manifestava que no són justes les crítiques que hom ha fet a l’indolent joc de l’equip en els darrers partits, en concret, des de l’eliminació a la Copa del Rei que van tenir culminació en el trist empat assolit, el passat dilluns, enfront de l’Elche.

 

Però què s’ha cregut aquest senyor??? Qui és ell per a dir-nos a nosaltres els socis i aficionats que en major o en menor nombre acudim cada partit a l’estadi, a suportar moltes vegades partits infumables, què podem o no podem dir???

 

Però que s’ha cregut el Sr. González que dilluns passat en el partit contra el “potent” Elche (amb tots els respectes), va ser incapaç d’anar descaradament a guanyar el partitquan l’Espanyol guanyava 1-0 i lluny d’això va substituir jugadors d’atac per d’altres de contenció en una clara mostra de poca confiança i por???

 

Sr. González, amb les seves declaracions fora de to i quasi “xulesques”, s’ha posat gran part de l’afició en contra i vostè hauria de saber que això no és bo de cara a una llarga permanència a la banqueta del nostre primer equip.

 

Jordi Príncep

Barcelona, 9 d’abril del 2015