OPINEU/OPINEM.

21. abr., 2021

JA HI SOM!!

 

Amb l’empat d’ahir a Almeria, crec que ja es pot dir amb veu alta i clara que ja tornem a ser a primera divisió. Una divisió que per història i massa social, mai no havíem d’haver deixat encara que ho hàgim fet per una sola temporada. L’Espanyol, líder de la categoria, treu a hores d’ara 10 punts a l’equip andalús. Alhora és l’equip màxim golejador de la categoria i n’és el segon menys golejat. 

 

.Des d’aquell ja llunyà 13 de setembre de l’any passat, en què l’Espanyol es va enfrontar i guanyar l’Albacete, hi ha hagut de tot. Moments en què els socis i aficionats ens hem entusiasmat amb els resultats, més que pel joc de l’equip i moments de desencís com el que va seguir al trist partit empatat a domicili contra el Mirandès.

Hi ha hagut pericos de solvència contrastada que han reconegut que no van celebrar el gol de Melendo que va significar l’empat a dos amb què va acabar aquell partit.Així de pobra va ser la imatge que va donar l’Espanyol a Miranda de Ebro.

 

Arran d’aquell partit, l’Espanyol, si no recordo malament, va caure al quart lloc de la classificació, fora dels dos llocs que donen l’ascens directe. Cal dir, no obstant, que aquesta situació només s’ha viscut, fins ara, en quatre ocasions en el que va de temporada.

 

Però alguna cosa va passar en el vestidor després del partit a Anduva, perquè des d’aleshores, l’Espanyol no ha conegut la derrota en cap dels seus partits.

-

A les alegries cal sumar les eclosions i confirmacions de la seva qualitat futbolística del nois del planter Puado i NicoMelamed dels quals els socis i aficionats pericos ens sentim molt orgullosos.

 

Ara, cal pair l’èxit de l’ascens i que el propietari posi els diners necessaris, que no seran pocs, per a reforçar la plantilla a fi efecte que no tornem a viure una temporada tan desil·lusionant com la 2019-2020.  I sense oblidar que caldrà donar la baixa o traspassar determinats jugadors que han demostrat amb escreix que no reuneixen les qualitats necessàries per a competir en una lliga tan potent com l’espanyola.

 

A causa de la pandèmia provocada pel coronavirus SarsCov-2, que ens ha impedit anar als estadis, hem viscut la temporada a l’infern de la segona divisió des de la llunyania de les nostres pantalles de TV. Cosa què ens ha permès viure aquest pas per l’infern, com si hagués estat un malson.

 

Jordi Príncep

Barcelona, 20 d’abril del 2021

8. mar., 2021

JO DIC NO!!!

 

És normal que TV3 comenci el TN Nit d’ahir diumenge (dia 7), amb el resultat del sondeig de les eleccions del Barça??? Jo dic no!!!

 

És normal que la CCMA (Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals), dediqui dos canals televisius a la cobertura de les esmentades eleccions. On hi va emetre el mateix programa??? Jo dic no!!!

 

És normal que havent-hi un canal temàtic esportiu (Esport 3), la informació de les eleccions a la presidència del Barça, s’emetin també pel primer canal (TV3), fent-ne saltar pels aires la programació habitual??? Jo dic no!!!

 

És normal que els mitjans públics de la Generalitat es posin, una vegada rere una altra, al servei d’un club privat??? Jo dic no!!!

 

I és normal que aquests mateixos mitjans renunciïn a una bona part de la potencial audiència  representada pels molts ciutadans de Catalunya que no s’identifiquen amb el club blaugrana o que directament passen del futbol??? Jo dic no!!!

 

Els mitjans de la CCMA, no paren en el seu intent d’injectar-nos al cervell la identificació vers uns determinats colors, en aquest cas els colors blaugrana i davant d’aquest intent de manipulació mental, jo dic NO!!!

 

Totes aquestes preguntes tenen una resposta que és: culerisme!!

 

Catalunya és un país malalt de culerisme!!

 

Aprendran algun dia aquests mitjans públics que el Barça ja té el seu propi canal televisiu (Barça TV), i que no els cal tornar a fer el ridícul com fan tan sovint quan es tracta d’informació esportiva???

 

Jordi Príncep

Barcelona, 8 de març del 2021

 

 

 

 

 

26. ene., 2021

Com a afiliat al Col·lectiu BiBRLL m'adreço a vosaltres per informar-vos d'un altre episodi de pensament únic futbolístic. La temptació que tenen és tan gran que no poden resistir-se a caure en aquestes coses!! 

Us comento: 

A la web de RAC1 online, avui s'esmenta un periodista nord-americà que va informar en directe de l'assalt al Capitoli en sis idiomes. Que parla 6 idiomes, entre ells el català, i s'afegeix una manifestació d'aquest senyor en que diu " Soc del Barça ". 

Com si ser culer fos el segell de marca de ser català. 

Què dirien si algú digués:  "Parlo espanyol (no castellà). Soc del Real Madrid". 

Bé, no m'allargo més. Estic segur que sI us ho mireu us sentireu un afectats. 

És possible que ja us hagi arribat. Jo us ho passo doncs teniu més capacitat de denunciar-ho que jo. 

(US ANEXO IMATGE) 

Gràcies amics!! 

Visca l'Espanyol i Visca Catalunya!! 

Manuel Caragol

18. ene., 2021

ELIMINATS DE LA COPA PEL CUER DE PRIMERA

 

Sobre la penosa eliminació d'aquest migdia de l'Espanyol, a casa, contra el cuer de primera (Osasuna), les meves reflexions són: Vicente Moreno ha destrempat tothom amb l'alineació que ha presentat (només 2 titulars i aquests com David López, fora del seu millor lloc), la resta són jugadors que han demostrat a bastament que no són dignes de jugar ni a primera ni a segona (Amb Wu Lei i Vargas en primer lloc) Jugadors que la temporada passada ens van enviar a segona o alguns que ni tan sols jugaven. Ha quedat clar que si pugem, que vull creure que ho farem, caldrà fer una neteja a fons de toies i fitxar alguns jugadors amb nivell de primera, en cas contrari pujarem i tornarem a baixar. On és la il·lusió que tant entrenador com jugadors deien que els feia la copa. Una copa en que l'Espanyol tenia una bona possibilitat d'arribar lluny pel fet que al ser de segona, és l'equip feble i per tant tenia tots els possibles encreuaments amb equips de primera a casa fins a semifinals. Lluny d'això els socis i aficionats hem hagut de suportar un espectacle esperpèntic. En resum, Un Osasuna (plegat també de suplents), ens ha col·locat en el nostre lloc. El missatge, tristament és clar, actualment no tenim lloc a primera.

 

Jordi Príncep

17 de gener del 2021

27. sep., 2020

 


MENYSPREU ABSOLUT DE CATALUNYA RÀDIO

Avui (27-9-2020), Catalunya Ràdio ha interromput a les 19,55 hores, bruscament la transmissió, que estava fent, del partit entre l’Oviedo i l’Espanyol a fi de connectar amb el camp del Barça a fi de fer la prèvia del partit Barça-Villarreal que no havia de començar fins una hora més tard.

Cal ressaltar que el partit de l’Espanyol es trobava en el minut 40 de la segona part. A menys de 5 minuts per al seu final. Avui l’Espanyol guanyava 0-2 i el partit semblava totalment resolt a favor del conjunt blanc-i-blau. Però per experiències anteriors, puc assegurar que hauria passat el mateix si el partit no hagués presentat un desenllaç clar.

Catalunya Ràdio, l’emissora pública que paguem, via impostos, tots els ciutadans de Catalunya, ha demostrat, un cop més i ja són massa els que passa quelcom de similar, un menyspreu total i absolut vers els socis i aficionats pericos.

Fa mandra, ja cansa, però jo no em cansaré de denunciar com uns mitjans públics es posen al servei absolut d’un club privat esportiu.

Jordi Príncep
Barcelona, 27-9-2020