OPINEU/OPINEM.

26. ene., 2021

Com a afiliat al Col·lectiu BiBRLL m'adreço a vosaltres per informar-vos d'un altre episodi de pensament únic futbolístic. La temptació que tenen és tan gran que no poden resistir-se a caure en aquestes coses!! 

Us comento: 

A la web de RAC1 online, avui s'esmenta un periodista nord-americà que va informar en directe de l'assalt al Capitoli en sis idiomes. Que parla 6 idiomes, entre ells el català, i s'afegeix una manifestació d'aquest senyor en que diu " Soc del Barça ". 

Com si ser culer fos el segell de marca de ser català. 

Què dirien si algú digués:  "Parlo espanyol (no castellà). Soc del Real Madrid". 

Bé, no m'allargo més. Estic segur que sI us ho mireu us sentireu un afectats. 

És possible que ja us hagi arribat. Jo us ho passo doncs teniu més capacitat de denunciar-ho que jo. 

(US ANEXO IMATGE) 

Gràcies amics!! 

Visca l'Espanyol i Visca Catalunya!! 

Manuel Caragol

18. ene., 2021

ELIMINATS DE LA COPA PEL CUER DE PRIMERA

 

Sobre la penosa eliminació d'aquest migdia de l'Espanyol, a casa, contra el cuer de primera (Osasuna), les meves reflexions són: Vicente Moreno ha destrempat tothom amb l'alineació que ha presentat (només 2 titulars i aquests com David López, fora del seu millor lloc), la resta són jugadors que han demostrat a bastament que no són dignes de jugar ni a primera ni a segona (Amb Wu Lei i Vargas en primer lloc) Jugadors que la temporada passada ens van enviar a segona o alguns que ni tan sols jugaven. Ha quedat clar que si pugem, que vull creure que ho farem, caldrà fer una neteja a fons de toies i fitxar alguns jugadors amb nivell de primera, en cas contrari pujarem i tornarem a baixar. On és la il·lusió que tant entrenador com jugadors deien que els feia la copa. Una copa en que l'Espanyol tenia una bona possibilitat d'arribar lluny pel fet que al ser de segona, és l'equip feble i per tant tenia tots els possibles encreuaments amb equips de primera a casa fins a semifinals. Lluny d'això els socis i aficionats hem hagut de suportar un espectacle esperpèntic. En resum, Un Osasuna (plegat també de suplents), ens ha col·locat en el nostre lloc. El missatge, tristament és clar, actualment no tenim lloc a primera.

 

Jordi Príncep

17 de gener del 2021

27. sep., 2020

 


MENYSPREU ABSOLUT DE CATALUNYA RÀDIO

Avui (27-9-2020), Catalunya Ràdio ha interromput a les 19,55 hores, bruscament la transmissió, que estava fent, del partit entre l’Oviedo i l’Espanyol a fi de connectar amb el camp del Barça a fi de fer la prèvia del partit Barça-Villarreal que no havia de començar fins una hora més tard.

Cal ressaltar que el partit de l’Espanyol es trobava en el minut 40 de la segona part. A menys de 5 minuts per al seu final. Avui l’Espanyol guanyava 0-2 i el partit semblava totalment resolt a favor del conjunt blanc-i-blau. Però per experiències anteriors, puc assegurar que hauria passat el mateix si el partit no hagués presentat un desenllaç clar.

Catalunya Ràdio, l’emissora pública que paguem, via impostos, tots els ciutadans de Catalunya, ha demostrat, un cop més i ja són massa els que passa quelcom de similar, un menyspreu total i absolut vers els socis i aficionats pericos.

Fa mandra, ja cansa, però jo no em cansaré de denunciar com uns mitjans públics es posen al servei absolut d’un club privat esportiu.

Jordi Príncep
Barcelona, 27-9-2020

17. ago., 2020

 


TV3, sempre amatent a l'actualitat més rabiosa, està oferint (16 d'agost), pel seu primer canal un programa especial sobre la crisi del Barça. Perquè el fet que Catalunya estigui vivint i patint els efectes socials i econòmics d'una estranya pandèmia, no importa. Que Catalunya tingui presos polítics i polítics a l'exili, tampoc no importa. L'important és el "Crist gros del país" L'important és el Barça. Si perd perquè perd; si guanya perquè guanya. El cas és posar uns mitjans de comunicació que paguem tots els catalans al servei d'un club esportiu privat. I en tot cas, per què no es passa el programa pel canal temàtic esportiu Esport 3???Prou, prou, ja n'hi ha prou. M'ofego amb tant servilisme culer. Catalunya és més que un club!!!
Jordi Príncep

10. ago., 2020

ANÈCDOTES PERIQUES

Darrerament he tingut el goig de viure un parell d’anècdotes en clau perica que m’han fet refermar en el plaer de ser part d’una minoria. Una minoria que si és vol és selecta i combativa, però minoria al cap i la fi ja que no es pot obviar que en el nostre país no és el més corrent que hom s’identifiqui amb l’Espanyol.

La primera anècdota la vaig viure en un concert del grup Blaumut (per a mi, actualment, el millor grup del panorama musical català), que va tenir lloc al Camp Nou el passat dia 28 de juliol. Hi vaig acudir amb la meva mascareta perica, complint les normes de seguretat imposades per la Covid-19. Encara no portava 5 minuts assegut a la meva localitat quan vaig notar que algú em tocava l’esquena. Era un senyor que orgullosament em mostrava l’escut de l’Espanyol que portava en la pantalla del seu mòbil. Seguidament em va dir, amb molt d’orgull “jo també sóc perico”. Ens vam saludar afectuosament i va tornar a la seva localitat ben pròxima a la meva.

La segona la vaig viure en un supermercat de Torroella de Montgrí. En aquest cas hi anava amb samarreta, gorra i mascareta periques. Quan vaig anar a pagar, el caixer em va dir “molt maca la mascareta. Li vaig preguntar si ell també era perico i em va dir que sí. Llavors ens vam felicitar mútuament per la nostra pertinença perica.

En resum formar part d’una minoria té aquest tipus d’alegries. Per què, oi que no m’hauria passat el mateix en cas d’haver anat amb símbols del Barça ja que això és el que es considera més normal???

 

Jordi Princep