COMUNICATS

14. nov., 2020
28. sep., 2020

Sentència:

Rebutgem enèrgicament la sentència del Tribunal Supremo que inhabilita per a tota activitat política el M.H. President de la Generalitat, Quim Torra, durant un any i mig per haver penjat, al balcó de la Generalitat una pancarta a favor del presos polítics.
Considerem que la sentència és un càstig a la llibertat d'expressió i que tractant-se de la Junta electoral Central, d'un ens merament administratiu, com molt s'hauria d'haver saldat amb una sanció administrativa.
Una vegada més ens manifestem a favor del diàleg polític, com a única via per a resoldre el contenciós entre Catalunya i Espanya.

Col·lectiu Blanc-i-Blau Roger de Llúria

6. sep., 2020

Comunicat:

PATROCINADOR PRINCIPAL

Els darrers dies s’ha sabut que la multinacional d’apostes en línia Betway, serà el patrocinador principal de l’Espanyol.

Aquest col•lectiu és conscient de la necessitat dels clubs de futbol d’aconseguir patrocinadors que els aportin bons ingressos atípics, també de la ultraprofessionalització del món del futbol que l’aproxima al capitalisme salvatge, però això no ens evita manifestar el nostre descontentament per la tria d’aquest patrocinador principal.

Exhortem el club a fer marxa enrere en el seu acord amb Betway i que en el seu lloc cerqui un patrocini que no ens faci caure la cara de vergonya pel fet de portar en lloc preferent de les nostres samarretes el nom d’una de les empreses culpables de la ruïna econòmica i personal de moltes famílies.

A més a més, cal tenir en compte que el govern espanyol, a través del Ministerio de Consumo que presideix Alberto Garzón, està preparant una llei que prohibirà la publicitat de les cases d’apostes. Això encara fa més estrany l’acord del club amb Betway.

Col•lectiu BiB Roger de Llúria
6 de setembre del 2020

8. ago., 2020