6. sep., 2020

PATROCINADOR PRINCIPAL

Comunicat:

PATROCINADOR PRINCIPAL

Els darrers dies s’ha sabut que la multinacional d’apostes en línia Betway, serà el patrocinador principal de l’Espanyol.

Aquest col•lectiu és conscient de la necessitat dels clubs de futbol d’aconseguir patrocinadors que els aportin bons ingressos atípics, també de la ultraprofessionalització del món del futbol que l’aproxima al capitalisme salvatge, però això no ens evita manifestar el nostre descontentament per la tria d’aquest patrocinador principal.

Exhortem el club a fer marxa enrere en el seu acord amb Betway i que en el seu lloc cerqui un patrocini que no ens faci caure la cara de vergonya pel fet de portar en lloc preferent de les nostres samarretes el nom d’una de les empreses culpables de la ruïna econòmica i personal de moltes famílies.

A més a més, cal tenir en compte que el govern espanyol, a través del Ministerio de Consumo que presideix Alberto Garzón, està preparant una llei que prohibirà la publicitat de les cases d’apostes. Això encara fa més estrany l’acord del club amb Betway.

Col•lectiu BiB Roger de Llúria
6 de setembre del 2020