26. jul., 2020

APROFITANT EL BUIT

APROFITANT EL BUIT

 

L’estrambòtica temporada protagonitzada per l’Espanyol, amb una fase final de 7 partits, els jugats arran de la represa, que han tingut tocs de patetisme, ha provocat una mena de terratrèmol al club.

 

Primer la dimissió del vicepresident i representant institucional Sr. Carlos García Pont i al cap de pocs dies, el cessament del Cap de Comunicació Sr. Agustín Rodríguez i el cap de seguretat Sr. Antoni Guerra.

 

I entre tot això, la bretxa emocional oberta entre l’afició i el club. Així, en algun o en tots els quatre descensos anteriors a segona divisió, hi va haver socis o aficionats que segons han reconegut, no van poder reprimir les llàgrimes. Fet emocional que no s’ha produït aquesta vegada. Aquests mateixos que van plorar en anteriors ocasions, han viscut amb certa indiferència el descens d’aquesta temporada. Com si la cosa no anés amb ells. Tot plegat molt trist!! Una de les pitjors coses que pot passar a un club és despertar indiferència entre els seus socis i aficionats. I indiferència és el que hi ha hagut i hi ha ara.

 

El perico necessita referents. Necessita notícies que l’animin. Que el tornin a identificar amb el club. Necessita tornar a veure com creix l’ADN perico.

 

I és aquí on aquest col·lectiu propugna el retorn al consell d’un perico capaç de defensar públicament el club, davant de menyspreus o insults, que quan parli per als mitjans es faci escoltar i doni bona imatge del club, algú amb qui els socis i aficionats puguin identificar-se. Ens referim, és clar, a Joan Collet.

 

Demanem al Sr. Chen, el retorn de l’argentoní al consell d’administració del club,a l’àrea social i  amb el càrrec de representant institucional del club.

 

Col·lectiu BiB Roger de Llúria

25 de juliol del 2020