27. ene., 2020

Condemna.

 

 

El nostre col·lectiu condemna enèrgicament els fets succeïts ahir en els prolegòmens del partit entre l’Espanyol i l’Athletic Club, protagonitzats per detestables membres ultres  de grups radicals d’ambdós clubs.

 

També condemnem amb més energia si això és possible els càntics xenòfobs i racistes que es van deixar sentir des d’una petita part de la grada del nostre, contra el l’equip jugadors basc de raça negra Williams.  Aquesta zona de la grada, és una zona del gol Cornellà, en què s’hi solen refugiar antics Brigadas que no poden accedir a la Grada Canito.

 

Emplacem al consell d’administració del club que prengui cartes en aquests afers, i que els posi en coneixement del Mossos d’Esquadra, a fi efecte que caigui sobre aquests individus el corresponent i merescut càstig.

 

Senyors del Consell d’Administració del club, no n’hi ha prou fent una nota de condemna dels esmentats càntics i crits, sinó que el que han de fer d’una vegada per totes, es enfrontar-se amb aquests subjectes que amb tanta freqüència embruten la imatge del nostre club. Subjectes que vostès tenen plenament identificats. 

 

No sabem si a vostès els importa gaire la imatge del club, sembla que no massa, doncs a nosaltres ens importa i molt.

 

A través de les xarxes socials s’ha fet córrer la brama que membres del nostre col·lectiu van participar en els aldarulls previs al partit, fent costat als ultres bascos. Podem assegurar que es tracta d’una falsa injúria ja que cap membre d’aquest col·lectiu hi va tenir cap mena de protagonisme.

 

Col·lectiu BiB Roger de Llúria

25 de gener del 2020