2. dic., 2019

TOTHOM N’ÉS RESPONSABLE

TOTHOM N’ÉS RESPONSABLE

Ahir vam tornar a perdre a casa, derrota (2-4), davant de l’Osasuna, un Osasuna que va jugar des del minut 52 amb 10 homes i va ser capaç de fer dos gols perquè davant tenia un Espanyol que a hores d’ara és un equip trencat, sense esma, previsible, amb una moral més que fràgil i sense ni direcció esportiva ni direcció executiva, creiem que ha arribat l’hora de demanar responsabilitats a tots els qui ens ha portat a aquesta situació que frega el dramatisme. Segons per la cua i a 5 punts del primer equip (Mallorca), que marca la salvació i amb un calendari que ens assenyala els pròxims enfrontaments contra Real Madrid i Barça.

Demanem responsabilitats a alguns jugadors del nostre equip que demostren partit rere partit no ser mereixedors de vestir la gloriosa samarreta blanc-i-blava; en demanem a la direcció esportiva per no haver sabut fitxar amb criteri i haver errat estrepitosament en algun dels fitxatges de l’estiu; i en demanem al president i al seu consell d’administració que es miren la situació amb una irritant passivitat i que malgrat la paupèrrima situació de l’equip, segueixen dient que es fitxarà, però que no hi ha diners per a llançar la casa per la finestra.

Un cop ressenyats els nostres motius i les nostres sensacions davant de la més que preocupant situació del nostre primer equip, pensem que ha arribat l’hora de demanar responsabilitats compartides a tots els culpables, per acció o omissió de portar l’equip a una de les situacions més greus dels darrers anys i tot això en una temporada que havia de ser , pel retorn a Europa, la temporada de la il•lusió renovada.

Sr, Chen Yan-Seng, reaccioni i inverteixi en fitxatges; Sr. García Pont dimiteixi si no es veu capaç de redreçar un vaixell que s’enfonsa i senyors Rufete i Perarnau, dimiteixin per no haver sabut fitxar amb l’encert necessari per a compensar mínimanent les baixes de Borja Iglesias i Mario Hermoso.

Mentrestant, nosaltres no deixarem d’anar al camp, no deixarem sol un equip que ens estimem i seguirem demanant a tots els socis i aficionats que segueixin anant a l’estadi a animar l’equip. Perquè només entre tots, ens en sortirem.

Col•lectiu Blanc-i-Blau Roger de Llúria
2 de desembre del 2019