21. oct., 2019

REFLEXIONS POST PARTIT CONTRA EL VILA-REAL

REFLEXIONS POST PARTIT CONTRA EL VILA-REAL

És evident que la politització i manipulació del nostres nom i estadi és una realitat.

VOX, PP,ABC i resta de cavernaris ens presenten com l'últim reducte de la seva Cataluña Española. Així ho ha publicat avui aquest darrer mitjà.

El famós pacte de les banderes el van enfonsar a la primera i només el va respectar un sector de l'afició.

I la Campanya només en Blanc- i- Blau proposada pel nostre col·lectiu no va funcionar entre d’altres coses per falta d'implicació del Club.

Som coneixedors dels esforços de molta gent per trobar fórmules de convivència .
La resistència es troba sempre al mateix sector, els anomenats apolítics que són els que sense cap escrúpol, creuen que el Club és seu, ni l’escriuen amb l’actual grafia. “Espanyol” i viuen d'un passat nostàlgic. Més greu és que no volen als qui no pensem com ells a l’Estadi.

En un exercici de responsabilitat i no sense controvèrsia, davant la situació política als carrers de Barcelona aquest Col·lectiu va fer una crida als qui realment estimen l'Espanyol a sumar- se en Blanc i Blau.

Ningú ens ho va demanar i vam pensar que el moment justificava una crida d’aquest tipus. Alhora quee un mitjà de desinformació com La Contra assegurava falsament que havíem fet una crida a omplir el RCDE Stadium d'estelades. Lamentable i denunciable .

Resultat de tot plegat. Desapareixen les estelades i surten en bona quantitat les banderes espanyoles. Amb això ja han aconseguit la foto i el titular aparegut a l’ABC "la Cataluña española se refugia en Cornellà/Prat".

Després del comunicat del Club envers la sentència del judici al procés es va produir l’efecte d'un suport concret de aplaudiment per la suposada neutralitat i la gastada frase que només som un Club Esportiu. Deixant de banda una minoria, no tan petita, que forma part de la transversalitat del nostre club.

Política NO !!!! Però la d'ells sembla que SÍ!!!

L'empatia de molts dels nostres dirigents va en un sentit i es nota i es veu.
Volem un Espanyol de tots, sense banderes que no siguin les pròpies del Club, sense amenaces i insults, que s’animi l’equip i sigui realitat el #volem.

No som optimistes. Si volem un Club gran i que s'omplin les graderies del nostre estadi, així no ho conseguirem.

Quan un perico de tota la vida i membre d’aquest col·lectiu, és amenaçat, subtilment, com ahir, a la botiga del nostre estadi per no pensar com ells es fa difícil de creure que podem anar junts a cap lloc. L'Espanyol mereix molt més del que tenim.

Ahir la bona gent va buscar concòrdia i molts van demostrar la seva “particular estima al club”, portant banderes, amb uns colors, que no són els nostres blanc-i-blau.

Col·lectiu BiB Roger de Llúria
21 d’octubre del 2019