18. ago., 2019

HOMENATGE A UN FEIXISTA

HOMENATGE A UN FEIXISTA

Ahir poc abans del partit jugat al nostre estadi contra el Luzern F.C, alguns membres de clara ideologia feixista de la nostra afició, van penjar una pancarta (escrita en italià), damunt de la porta 44, amb què volien retre homenatge a un aficionat ultra de l’equip italià de la Lazio,assassinat a Roma. Segons diuen per qüestions de tràfic de drogues. És de tots ben conegut el caràcter i comportament feixista dels aficionats radicals de la Lazio.

Sortosament els responsables del nostre club, van reaccionar amb rapidesa i de forma taxativa. Van retirar l’esmentada pancarta i van publicar una nota en diverses xarxes socials, condemnant el fet i i qualsevol tipus de feixisme i d’intent de manipular-lo políticament

Com a col•lectiu volem fer arribar als responsables de l’Espanyol la nostra enhorabona per la seva ràpida i ferma reacció davant del fet que hem comentat i és que en el món de l’esport en general i en el de l’Espanyol en particular, no hi ha de tenir, ni té, cabuda cap mena de feixisme.

Col•lectiu BiB Roger de LLúria
16 d’agost del 2019