27. abr., 2019

Ens preguntem.

ENS PREGUNTEM

Després d’escoltar el projecte social del club en boca dels nostres dirigents esportius,
ENS PREGUNTEM, quin club del món té un grup d’animació que no canta l’himne oficial i actual del club??? El més greu és que sembla que no el canten perquè és en català. Quin club d’Espanya regala el carnet de l’equip femení als membres del grup d’animació i aquests no es presenten a l’estadi a donar-li suport. Això va passar el proppassat dia 22 quan el nostre equip femení es va enfrontar al de l’Atlético de Madrid???
El cas és que no hi trobem respostes coherents ni vàlides.

Molts estem atemorits per una gent que no canviarà mai. Que no estima el club, que està polititzada fins a l’extrem d’utilitzar la violència verbal, l’amenaça i fins i tot l’agressió a qui no pensa ni actua com ells.

Ahir, durant el partit contra el Celta, des de la zona que aquest grup d’animació ocupa a l’estadi, van sonar de nou i sense venir a tomb, els crits de Puta Barça.

Senyors dirigents del club, repetim, ells no canviaran mai i per tant tenim un greu problema. Cal aconseguir una grada d’animació conjunta amb la Penya Juvenil. Amb estatuts o normes de comportament i qui no les compleixi ha de ser convidat enèrgicament a anar-se’n al carrer. Actualment, cada cop són menys i menys aporten al bon ambient, sa i esportiu, del nostre estadi.

Senyors dirigents del club, sigueu valents i actueu. La bona gent de l’Espanyol us ho agrairà.

Col·lectiu BiB Roger de Llúria
25 d’abril del 2019