22. feb., 2019

Tota una lliçó

TOTA UNA LLIÇÓ

Arran dels incidents produïts després del partit, a Lió, entre l’Olimpique de Lyon i el F.C. Barcelona, en què un grup de descerebrats Boixos Nois, van amenaçar la resta de seguidors culers, desplaçats a la ciutat francesa, mentre exhibien banderes espanyoles, proferien crits a favor de l’unitat de l’estat espanyol i amenaçaven tot aquell que no s’unia als seus càntics i reivindicacions polítiques; la directiva del Barça, ha presentat una queixa formal al club francès per no haver prohibit l’accés a l’estadi a aquella colla d’impresentables i ha pres el compromís públic d’expulsar, sense contemplacions, aquests individus en el cas que sigui socis del club blaugrana.

En aquest aspecte, la directiva del F.C. Barcelona, ha donat tota una lliçó al nostre consell d’administració que amb motiu de situacions similars, s’ha limitat a fer una nota de caràcter neutre i a mirar cap a una altra banda. Tot abans que enfrontar-se d’una vegada per totes i amb totes les armes legals als individus i grups violents, falsament apolítics, que s’aixopluguen entre la nostra massa social, que han protagonitzat incidents similars als relatats, en algun desplaçament del nostre equip.

Som conscients que aquest escrit farà que alguns pericos ens titllin de periculés, com ja han fet d’altres vegades, però assumim conscientment aquesta possibilitat a canvi de denunciar la passivitat, per no dir-ne convivència, dels nostres directius quan es tracta d’acabar amb la presència dintre de l’afició perica de grups i elements indesitjables.

Col•lectiu BiB Roger de Llúria
21 de febrer del 2019