3. dic., 2018

Arriba el Derbi (8-12-2018)

ARRIBA EL DERBI (8-12-18)

El pròxim dissabte, dia 8, ens visita el Barça. Com ja és tradicional, una part important i gens negligible de la nostra afició farà els impossibles per a convertir aquest partit en un enfrontament futbolístic entre Catalunya i Espanya, on al nostre club li tocarà, segons ells, el paper de defensor de les essències espanyoles, alhora que voldran convertir les grades del nostre estadi en un mosaic de banderes espanyoles i de Tabarnia.


Un cop passat el partit, a les xarxes socials hi haurà molts comentaris en què es lamentarà el trist paper de l’Espanyol. Un cop més manipulat per l’espanyolisme polític més ranci, caspós i fins i tot violent.

Però no s’hi val queixar-se quan el mal ja està fet. Cal actuar al mateix temps que ells. Per això us encoratgem que en aquest partit contra l’equip culer, les grades del nostre estadi esdevinguin un mar de banderes blanc-i-blaves, banderes catalanes i si així us plau, també estelades.

No permetem que aquest partit signifiqui una nova exhibició unionista. No permetem que el nom del nostre estimat club, es vegi, un cop més, manipulat per l’unionisme i l’anticatalanisme.

Fem realitat l’eslògan que durant els actes de celebració del 75è aniversari del club, va promocionar un president nostre gens sospitós de ser independentista (Manuel Meler), i que deia l’Espanyol un Club Català de Futbol.

No ens queixem. Actuem!!!

Col•lectiu BiB Roger de Llúria
2 de desembre del 2018