20. jun., 2018

SOBRE UNS DISCUTITS AUGMENTS

SOBRE UNS DISCUTITS AUGMENTS

Ahir dia 18 de juny, el nostre club va presentar la nova campanya de renovació d’abonaments. Tot i que se n’havia anunciat un cert augments dels preus, pocs de nosaltres ens imaginàvem que la pujada seria d’uns 50 euros per terme mitjà. I sense oblidar que hi ha augments que arriben a quasi 100 euros, que les quotes dels carnets infantils són els que representen una major pujada percentual ni que les quotes per als pensionistes pateixen una pujada mitjana de més de 60 euros.

En què pensen els dirigents del club quan plantegen aquest no gens menyspreable augment en els preus dels abonaments quan venim d’una temporada que desitgem oblidar com abans millor, en què s’han trencat moltes il•lusions, en què hi ha hagut una important deserció a les grades, en què s’ha traspassat el jugador referent (Gerard Moreno), en què, encara s’anuncia la marxa de jugadors importants, dels que poden enganxar l’afició, i en què hi ha força mal ambient entre el segment més català de socis i aficionats a causa de la deriva política proTabàrnia i “españolista” que s’ha escampat pel nostre estadi, que ha portat a molts dels primers a no renovar el seu abonament o a passar-se a la modalitat FAN a fi de conservar el número d’antiguitat com a soci???

Tan urgent és posar en pràctica aquesta política de preus que no es podia esperar a la temporada vinent, tot esperant que els resultats i el joc de l’equip i que en el millor dels casos amb prou feina reportarà un milió d’euros més al club. Quantitat que es veurà sensiblement reduïda pel cost que significaran les anunciades no renovacions???

I què ha passat perquè un dels grups, fins ara, més crítics amb els responsables del club, a qui han insultat públicament (n’hi ha proves gràfiques), s’hagi posat aquesta vegada a defensar la controvertida decisió del club???

Volem acabar aquest comunicat de protesta, donant tot el nostre suport al que amb data d’avui ha donat a conèixer la FCPE, fent referència, també, a la injustificable pujada de preu en els abonaments que ens ocupa.

Col•lectiu BiB Roger de Llúria
19 de juny del 2018