14. may., 2018

ELS OPORTUNISTES ENSUMEN L’AVINENTESA

Fa dos dias de la mort de l’expresident Julio Pardo, guanyador democràticament d’unes eleccions en quès’hi presentaven pesos pesats de l’espanyolisme. Meler, Hernández,Ornaque, etc. En definitiva, les famílies que tant de mal, històricament, ens han fet. La venda del camp de Sarrià es tornà una necessitat. Qui s’aprofitàde la situació del club??? Les maleïdes famílies!!! . Al capdavant de les quals, la família Lara. Era l’hora de recollir els rèdits. Va caure Sarrià i l’especulació immobiliària va fer més rics uns quants, i més pobre, encara més, el club.
La resta ja és sabuda. Montjuïc, Sánchez Llibre i el nou estadi de Cornellà/El Prat. Deutes, deutes i més deutes. La venda d’actius esportius ens va anar salvant. Som la Ventafocs de la que diuen que és la millor lliga del món. La posterior aparició de Mister Chen, va obrir grans expectatives a tots els pericos. Però com sempre la dura realitat s’imposà ben aviat. Nul·la gestió esportiva, nul·la gestió social i les dificultats econòmiques de Mr. Chen amb les seves empreses. Tot plegat , fa certa olor o potser pudor i és quan apareixen els oportunistes, aquells que sota el seu espanyolisme volen “assessorar” quelcom i que es presenten com “nous” personatges que no han tingut res a veure amb juntes anteriors. Suposem que es refereixen a consells presidits per Sánchez Llibre, Condal o Collet.

Javier Nart, Oliveró, Biern,López Fonta, etc, i un seguit d’oportunistes que, potser, busquen un lloc al consell o formar un sanedrí d’espanyolistes del passat. Diuen que es presenten per a ajudar-lo, però amb ells, la ruptura social serà un fet i ells són part del problema. No són la solució!!!. Esperem i desitgem que Mr. Chen, no escolti aquests cants de sirena, perquè són oportunistes que volen aprofitar l’avinentesa a fi de recuperar protagonisme, costi el que costi. Volen un club amb imatge rància i antiga que no s’adiu amb els temps que viu el nostre país i creuen que ara tenen una possibilitat d’aconseguir-ho. Creiem que per a assessorar el club ha de primar més la bona professionalitat que no pas ser un “bon perico”, ja que aquests “bons pericos”, o sigui les famílies, són els qui ens han portat a la situació actual.

Creiem que ja està bé d’escoltar les veus de sempre i que cal aconseguir un Espanyol fidel als seus orígens de club català de futbol, nascut a la Universitat de Barcelona.

Col·lectiu BiB Roger de Llúria
12 de maig del 2018