1. may., 2018

Perico de l’any.

Els / les components del nostre col•lectiu, hem vist la convocatòria del Premi Perico de l'Any d'enguany i, també, n'hem vist la llista de candidats. Com a pericos ens hem sentit decebuts per la presència de determinats candidats i l'absència d'altres.

Què han fet per l'Espanyol personatges com l'Alberto Fernández Diaz, més enllà d'utilitzar-lo políticament??? I què han fet un col•laborador unionista com l'Ander Mirambell o el germà d'Álvaro Vázquez???

Com és que no hi són destacats pericos com el Gabriel Rufián o el Jordi Turull???

Ha estat la seva candidatura vetada pel fet de ser independentistes i per voler acontentar els unionistes???

També ens ha sorprès que sols hi hagi una candidata femenina, l’Araceli Pérez, actual presidenta de la FCPE i, segons la nostra opinió, la candidatura més encertada de les proposades pels organitzadors.

No sabem si La Grada encara és a temps d’esmenar les seves candidatures, però creiem que seria molt oportú que ho fes. Els responsables d’aquesta publicació haurien de tenir en compte que presentar segons quina candidatura i obviar-ne unes altres, ens allunya, com a club, de la pluralitat ideològica i social existents tant en el nostre club com en la societat catalana.

Col•lectiu BiB Roger de Llúria