15. feb., 2018

PER QUÈ EL SUPORT A TEBAS???

PER QUÈ EL SUPORT A TEBAS???

El nostre club ha donat suport a l'actualització del sou que cobra el president de la LFP, el franquista confès Javier Tebas, que passarà a cobra la indecent quantitat de 1,2 milions d'euros anuals.

Per què l'Espanyol, un dels club més maltractats en l'afer dels horaris ha donat suport un cop més, a Javier Tebas???

Com a col•lectiu ens sentim molt molestos pels següents motius.

Perquè Javier Tebas, mai no ha negat la seva ideologia franquista. Va ingressar a Fuerza Nueva, l'any 1979, amb l'aval del seu mentor, el líder de la ultradreta Blas Piñar.

Perquè segons ell, a Catalunya hi ha hagut una rebel•lió per la qual cosa, els polítics catalans tancats en presons espanyoles, s'ho tenen ben merescut.

Perquè abans de les eleccions del 21-D, va participar, a Barcelona, en una manifestació unionista amb una bandera espanyola posada a l'esquena. I després, encara, té els nassos de demanar que no es polititzi el futbol.

Perquè va aplaudir amb les orelles l'aplicació de l'article 155 que té intervinguda la Generalitat de Catalunya

Perquè darrerament el nostre club no té cap recança a donar suport a tot allò que va en contra de Catalunya i del sentir majoritari dels ciutadans de Catalunya???

Ens agradaria que el club expliqui a tota la massa social, els motius pels quals ha donat suport, un cop més, a Javier Tebas. Perquè suposem que alguna justificació hi deu haver, no???

Col•lectiu Blanc-i-Blau Roger de Llúria

15 de febrer del 2018".