16. dic., 2017

EL 21-D VOTEM I VOTEM INDEPENDÈNCIA

EL 21-D VOTEM I VOTEM INDEPENDÈNCIA


El proper dia 21 els ciutadans de Catalunya i per tant els socis i aficionats de l’Espanyol estem cridats a les urnes en unes eleccions estranyes per no dir il·legítimes.


Estranyes perquè estan convocades pel president espanyol, Sr. Mariano Rajoy, emparant-se en l’article 155 de la Constitució Espanyola, perquè hi ha candidats tancats a la presó i una part important del legítim govern, es troba exiliat a Brussel·les i il·legítimes perquè  només el president de la Generalitat, pot convocar eleccions al Parlament de Catalunya i aquestes les ha convocades el president del govern espanyol Sr. Mariano Rajoy.


Els ciutadans de Catalunya, ens hi juguem molt en aquestes eleccions. Ens hi juguem la possibilitat de seguir pensant en assolir, més aviat que tard, la independència de la nostra nació i sobretot ens hi juguem la nostra dignitat nacional. Una dignitat malmesa després dels cops de porra rebuts el dia 1 d’octubre, per part de les forces de seguretat espanyoles, durant les votacions del Referèndum d’Autodeterminació, i arran de la implementació per part del govern espanyol de l’esmentat article 155  que el PP s’ha fet a mida a fi d’humiliar-nos com a poble.


Aquest dia 21 de desembre, cal anar a votar, i us demanem a vosaltres pericos amb sentiment d’identitat nacional catalana,que ho feu per qualsevol de les opcions polítiques independentistes. Cal que aquestes opcions assoleixin una àmplia majoria, com a primer pas per a fer retrocedir el nefast article 155 i així recuperar les nostres institucions d’autogovern, actualment, en mans del govern espanyol..


Cal que quedi ben clar, un cop més, al govern espanyol i a les institucions europees que el sentiment independentista és majoritari en el conjunt de la població catalana i que de cap manera no es tracta, ni d’un adoctrinament televisiu (TV3), ni d’un adoctrinament per part de les escoles catalanes ni tampoc del caprici d’un grapat de polítics.


CONTRA EL 155, EL PRÒXIM DIA 21, PERICO VOTA I VOTA OPCIONS INDEPENDENTISTES!!!


Col·lectiu Blanc-i-Blau Roger de Llúria

Desembre del 2017