11. sep., 2017

QUÈ EN DIRÀ EL COMITÉ ANTIVIOLÈNCIA???

QUÈ EN DIRÀ EL COMITÉ ANTIVIOLÈNCIA???

No direm res envers el trist partit jugat ahir pel nostre equip al Camp Nou; tampoc entrarem a criticar l'incomprensible plantejament que va presentar el nostre entrenador Quique Sánchez Flores, un plantejament en què sols va faltar que els nostres jugadors posessin catifa vermella als jugadors blaugrana; ni tampoc entrarem a qualificar l'arbitratge de Gil Manzano que va concedir el primer gol (Messi), en un clar fora de joc que va aplanar el camí de la golejada. Poca cosa podem dir quan després d'aquest gol irregular, el nostre equip va permetre que el Barça en marqués quatre més.

Nosaltres parlarem dels insults que a partir del minut 10 de partit, es van proferir des de la grada d'animació del F.C. Barcelona. Una grada d'animació que com passa en la majoria de clubs, s'hi refugia "el bo i millor" de l'afició de tots els clubs.

Davant dels crits de "perico bastardo", o "Sergio García hijo de puta", els de "a segunda, a segunda", no van deixar de ser una anècdota que entra de ple en la rivalitat esportiva, pantejada amb més o menys gust.

Arran d'aquests insults que entren de ple en la violència verbal, ens preguntem què se n'ha fet dels càstigs en forma de tancament de les zones dels estadis en què es produeixen aquests desagradables fets, que tan pomposament anunciava, i poques vegades esdevenien realitat, el comitè antiviolència???

Col•lectiu Blanc-i-Blau Roger de Llúria 10/9/17