13. jun., 2017

UN COP MÉS, DIEM NO A LA “ROJA”

 


UN COP MÉS, DIEM NO A LA “ROJA”


Dos mitjans de comunicació digitals, de clar caràcter unionista, han escampat que l’actual president de l’Espanyol, el Sr., Chen Yang-Shen, ha donat ordres de sol·licitar la celebració del partit entre les seleccions d’Espanya i Albània al nostre estadi.

 

La possible celebració d’un partit de l’anomenada “roja”, té el seu origen en la campanya “Queremos a la selección española en Barcelona”, engegada fa uns mesos per un molt reduït grup de penyes (una de les quals d’àmbit familiar), un parell de penyes de fora de Catalunya i l’apolítica Curva.


Aquest col·lectiu, un cop més es posiciona en contra de la presència de la “roja” al nostre estadi, perquè la celebració d’aquest partit, situaria el nostre club,plenament, com a representant a Catalunya del més cavernari “españolismo”polític, cosa què posaria en greu perill el creixement social del nostre club i per tant també, el rendiment positiu de les inversions del Sr. Chen.


Algú li ha explicat, que posicionar-nos com a representants d’aquesta ideologia va en detriment dels seus interessos i que només una aposta descarada per la catalanitat pot fer més gran l’Espanyol tant en l’aspecte social com en l’econòmic???


Convidem les penyes, socis i aficionats que estiguin d’acord amb el contingut d’aquesta carta, a fer arribar al club, el seu enuig per la hipotètica celebració, al nostre estadi, d’un partit de la selecció representativa de la RFEF.


Per altra banda, no ens agrada que el nostre club no hagi volgut manifestar-se a favor d’un referèndum en què els ciutadans de Catalunya, manifestin quina relació volen tenir amb l’estat espanyol; mentre que sí pugui demanar la presència de la “roja” al nostre estadi, amb la càrrega política que això comporta.


Col·lectiu Blanc-i-Blau Roger de Llúria

9 de juny del 2017