16. may., 2017

ENQUESTA DE VOZ PERICA

EL RESULTAT D’UNA ENQUESTA


Dies enrere, la pàgina web (de marcat caràcter unionista), dedicada al RCD Espanyol de Barcelona, Voz Perica, va publicar una enquesta sota el següent enunciat:


¿Estás de acuerdo con Collet en que el Espanyol debe estar en cuestiones políticas con lo que decida el Parlament?


El resultat de l’enquesta, possiblement lluny de les intencions de l’esmentada pàgina web, ha estat favorable de forma abassegadora a les paraules de l’expresident de l’Espanyol.


Considerem que aquest ampli resultat, deixa en molt mal lloc, la decisió de l’actual consell d’administració del club de voler restar neutre en aquest afer i no donar suport explícit al Pacte Nacional pel Referèndum.


El club, encara és a temps de rectificar i de posar-se al costat del sentir de la majoria parlamentària de la cambra legislativa catalana.


En tot cas, considerem, recollint paraules de l’expresident Joan Collet, que l’Espanyol hauria d’impulsar una reunió amb els principals clubs esportius catalans (Penya, Reus, Sabadell, Girona, Lleida, Nàstic,etc), a fi de prendre una decisió de suport col·lectiva, si és que, com sembla,  no la vol prendre ell sol.


Col·lectiu Blanc-i-Blau Roger de Llúria

16 de maig del 2017