4. may., 2017

SOBRE INCIDENTS I PISTOLES EN EL DERBI

 

SOBRE INCIDENTS I PISTOLES EN EL DERBI

El passat derbi ha posat a la palestra la seguretat als estadis, la violència de determinats grups d’animació i com sempre, la manipulació mediàtica d’alguns sectors de la premsa catalana que intenta fer veure el que no és, anem per parts.

1-La seguretat al nostre club falla i el que és pitjor, ningú surt a donar explicacions del que va succeir.

2-L’aficionat culer que va entrar al nostre estadi amb una pistola de fogueig, apareix als mitjans de comunicació i ho fa no com un delinqüent, sinó com víctima d’una part de l’afició de l’Espanyol. Estem parlant que aquest individu, va entrar amb una pistola a l’estadi. Una pistola que hauria pogut ser de veritat i a hores d’ara, possiblement, estaríem parlant d’alguna desgràcia.

3-El comportament d’un sector de la nostra afició (sempre es tracta del mateix), que es va passar el partit entonant càntics i insults adreçats a l’equip rival. El club negocia amb ells i assegura que tot està controlat...un dels qui subscriu aquest comunicat, a la sortida de l’estadi, va ser increpat i escopit per un membre d’aquest sector conflictiu.
S’han denunciat els fets al club i a hores d’ara, encara no hi ha hagut resposta.
Altres clubs, per fer un ús fraudulent del carnet de soci, han fet fora centenars de socis i el nostre club, va amb guant de seda i amb les pors històriques a l’hora d’enfrontar-s’hi.

Arran del partit jugat contra l’Atlético de Madrid, el comitè antiviolència ha obert un expedient sancionador al nostre club, pels greus insults que es van deixar sentir pel grup d’animació que tots coneixem per la seva conflictivitat i perquè, sempre s’ha pensat que és més important que el mateix club.

Ara, s’ha anunciat l’obertura d’un altre expedient pels insults i càntics ofensius que es van adreçar a l’equip culer en general i en particular al seu jugador Piqué i a la seva esposa Shakira. Qui precisament no jugava!!!

Fins quan el nostre club donarà oportunitats a quest grup que tants diners costa a l’entitat???

Quan el club s’adonarà que és inútil esperar d’ells un comportament correcte, ja que, han demostrat a bastament que no estan preparats per a assistir a un partit de futbol, guardant les mínimes normes de convivència.

Demanem responsabilitats al club, que surtin, donin la cara i defensin els bons socis, que demani, a la premsa, explicacions per la manipulació que estan fent amb l’incident de la pistola. Sembla que vulguin presentar el seu portador com víctima de l’agressivitat dels socis i aficionats pericos.

Aquest col·lectiu no va col·locar la pancarta “Catalunya la nostra nació, l’Espanyol el nostre club”, a petició del club i el que es va veure i escoltar durant el derbi, va ser realment lamentable.

Prou violència física i verbal, actuació immediata quan s’esdevenen fets com els esmentats en aquest escrit i valentia i cap mania a l’hora de netejar el nostre club d’indesitjables.

Visca l’Espanyol sense violents!!!

Col·lectiu Blanc-i-Blau Roger de Llúria
4 de maig del 2017