2. mar., 2017

SEGUIM DISCRIMINATS, SEGUIM DENUNCIANT-HO

 

SEGUIM DISCRIMINATS, SEGUIM DENUNCIANT-HO

Ahir, poc abans de començar el partit Celta-Espanyol, es va saber que l’entrenador del Barça, Luís Enrique, no renovaria.

Davant d’aquesta notícia, les dues més importants emissores barcelonines que emeten en català, RAC1 i Catalunya Ràdio, van decidir ignorar el partit de l’Espanyol i allargar la transmissió del partit Barça-Sporting que s’havia jugat abans que el del nostre equip.

La primera part del partit de l’Espanyol, a Vigo, ja no va estar present en cap de les dues emissores que van seguir amb la seva injustificable política de donar preferència a les entrevistes pre i post match dels partits del Barça que no a oferir la transmissió del partit de l’Espanyol.

De fet Catalunya Ràdio, va connectar amb Balaidos al minut 73 de partit i va fer, en la veu de l’Eudald Serra, la transmissió, fins al final, del partit entre l’equip de Vigo i l’Espanyol.

RAC1, és una emissora privada i per tant, pot fer el que cregui que és més convenient per alsd seus seus interessos, i nosaltres podem, per tant, decidir no escoltar-la; tanmateix Catalunya Ràdio, és una emissora pública que paguem, amb els nostres impostos, tots els ciutadans de Catalunya, entre els quals, nosaltres els socis i aficionats de l’Espanyol.

Els membres d’aquest col·lectiu, ja sabem que a través de l’emissora local de la COPE, en ona mitjana, podem escoltar en llengua castellana, sempre i íntegrament els partits del nostre equip. Però és que nosaltres volem poder escoltar-los en català. Reivindiquem aquest dret i denunciem, un cop més, com el servilisme culer dels mitjans de comunicació, ens impedeix fer-ho.

Col·lectiu Blanc-i-Blau Roger de Llúria
2 de març del 2017